Novinka Reduced price!
7W 15W Nástenné Svietidlo Umyváreň make-up Svetla LED Svetlo Zrkadlo Kúpeľňa Kabinetu Ľahký Make-up Márnosť Svetlo Predné Lampy

7W 15W Nástenné Svietidlo Umyváreň make-up Svetla LED Svetlo Zrkadlo Kúpeľňa Kabinetu Ľahký Make-up Márnosť Svetlo Predné Lampy

€15.89

-36%

€24.83

Nový produkt

Skladom

Štítky: anjel vankúš, lampa tabl, obrázok nástenné svietidlá, lampa led, lamparas techo, noha lampy, led skrutka, mi xiao, kúpeľňa ružová, zrkadlo na stenu.

Špecifikácia:

-Vyrobené z high-kvalitné a odolné nerezovej ocele-Nastaviteľný uhol 180 ° -Vodotesný LED driver----Vhodný pre kúpeľne, spálne, chodby atď.-----Odolnosť limity výkonu a napätia pre bezpečnosť-Prevádzkové napätie: 90-265V AC teplota farby: Teplá biela (2700-2900K)/neutrálna biela (4500 -5000K) -trieda Energetickej účinnosti: A + + -Materiál: Nerez ocele -LED Typ: LG 5050 SMD -výkon: 5/7/9/15W -Svetlo stream 350/490/560/1050LM -pracovná teplota:-30°C-+ 50 ° -CE, RoHS audit napájanie je dodávaný bez druhý koniec časti je potrebné. Ak chcete nainštalovať lampy, prosím, pripojte zdroj napájania váš domov je moc purge (AC 90-265V).

Package Zahrnuté:

1 X zrkadlo, lampa 1 X napájanie 1 X montážny set

Funkcie:

Toto zrkadlo na čítanie s jasným a štýlový dizajn ponúka nadčasový pocit a je ideálne do každého moderného miestnosti, a to ako doma, v kancelárii alebo na veľtrhu stánok. Vďaka nízka spotreba energie a nízke prenos tepla, lampa je šetrné k životnému prostrediu a energeticky úsporné. Ona lúče v studenej bielej. Puzdro z nerezovej ocele zaisťuje dlhú životnosť.

Je Stmievateľné No
Položka Druh Nástenné Lampy
Číslo Modelu Zrkadlo Svetlo
Aplikácia kúpeľňa
Zdroj Svetla LED Žiarovky
farba STRIEBRO
Pôvod CN(Pôvodu)
Počet svetelných zdrojov 1
Materiál Telesa Žehlička
Typ Inštalácie Na Stenu
Je To Inteligentné Zariadenie No
Základný Typ Klin
Osvetlenie Priestoru 1-3square metrov
Záruka 1
Odtieň Typ Matné Sklo
Certifikácia ce
Napätie 90-260V
Zdroj Napájania AC
Technics Á
Použitie Denné Osvetlenie
Prepnúť Typ Gombík prepínač
Odtieň Smer Dole
Názov Značky Navždy Rýchlosť
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Štýl Európa

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty