Novinka Reduced price!
TOPGRILLZ 14 mm Šírka 4 Veľkosti Mužov Kubánskej Reťazca Náhrdelník Ľadový Sa Bling AAA+ CZ Kamene Hip Hop Zlato Strieborná Farba Reťazca Šperky

TOPGRILLZ 14 mm Šírka 4 Veľkosti Mužov Kubánskej Reťazca Náhrdelník Ľadový Sa Bling AAA+ CZ Kamene Hip Hop Zlato Strieborná Farba Reťazca Šperky

€39.69

-25%

€52.92

Nový produkt

Skladom

Štítky: necklac pre ženy, jewelri, reťaz topgrillz, reťaz ľad sa, pán ľadu reťazca, necklac, zlato necklac, reťaz hip hop šperky, 925 silver, 18k zlato, šperky real.

modname=ckeditor

Materiál: Pevná Klenotník je Mosadze Jadro,Ľadový Z AAA+ Bling Cubic Zirconia jasné kamene spojiť s zlata za oveľa icier vzhľad. Každý kameň je starostlivo nastaviť ručne profesionálny klenotník a vytvárať celkom ľadový out vzhľad.

Šperky Starostlivosť: vyhýbajte sa priamemu kontaktu s vodou, potenie, a chemikálie, ako napríklad parfum, čistiaci prostriedok, a mlieko. Nadmerné svetla, tepla alebo vlhkosti, čo bude zhoršovať kvalitu pokovovanie na kov. Tiež, vystavuje pozlátené šperky tekutín spôsobí pokovovanie stratiť jeho povrch. Prosím, starať sa a chrániť vaše bling, ako by ste mať najviac blinging šperky.

Dĺžka Reťazca 18-palcové,20 palcový,24 inch,30inch
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Pohlavie Muži Personalizd Náhrdelník
Pôvod CN(Pôvodu)
farba Farba,Strieborná Farba Reťazca
Tvar\vzor GEOMETRICKÉ
Číslo Modelu NK17080017
Štýl Hiphop/Rock
Materiál Meď,AAA+ Bling Cubic Zirconia
Kovy Typ Medi
Názov Značky TOPGRILLZ
Prívesok Veľkosť ŽIADNE
Reťazec Typu Kubánske reťaze
Reťaz Šírka 14 mm šírka
Položka Druh Náhrdelníky
Náhrdelník Typ Retiazky Náhrdelníky
Jemné alebo Módne Móda

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty