Novinka Reduced price!
Andoer 57.5 palcový Cestovné Ľahký Fotoaparát, Statív pre Video Streľba Podporu SLR ZRKADLOVKY s Cestovná Taška Telefón Svorka Max.Záťaž 3 kg

Andoer 57.5 palcový Cestovné Ľahký Fotoaparát, Statív pre Video Streľba Podporu SLR ZRKADLOVKY s Cestovná Taška Telefón Svorka Max.Záťaž 3 kg

€23.17

-30%

€33.10

Nový produkt

Skladom

Štítky: statív, afaith, fotoaparát držky, andoer úradný, podpora pro dslr, mini tripode reflex, statív video, taška na statív pullu, ulanzi benro statív, andoer statív.

Andoer TTT-663N Cestovné Statív, vaša najlepšia voľba pre vonkajšie fotografia, video, fotografovanie, a urobiť to.

Funkcie:

Rýchle Uvoľnenie Doska-- rýchloupínací platne prijať medzinárodné štandardné 1/4" skrutky, kompatibilné s SLR, ZRKADLOVKY, DV kamery, panoramatickej kamery, mobilné telefóny, športové kamery, fotoaparáty a iné zariadenia s 1/4" otvory pre skrutky. Robí váš výlet príjemnejšie.

3-Pásmový Pan Vedúci-- Podporuje ihrisku, horizontálne a vertikálne multi-uhol snímania. Hlavu má 360° panoramatický meradle dizajn a horizontálna gombík má silný zamykanie sily, tlmenie účinok je dobré. Je to vhodné pre vás, na presné určenie polohy pri streľbe, ktorá vám pomôže na dokončenie fotografie hladko.

Materiál-- Vyrobené z premium z hliníkovej zliatiny a ochrany životného prostredia, ABS. Po prísnom vysoká a nízka teplota test, vytiahnuť test, s eloxovaný povrch, vysoká pevnosť, dobré lesk a ľahká váha, robí statív max. zaťaženie 3 kg, čistá.váha 1.1 kg.

Výška-- statív skladacia výška je 480mm/19 palcový, 4 časť, s stredovej osi a stredovej osi poistný gombík, podľa streľba výška požiadavky, upraviť výšku osi a statív, je jednoduchý na obsluhu, robí nakoniec max pracovná výška je 1465mm/57.5 cm.

Duch Úrovni-použitie vysoko kvalitných vodováhy, jednoduché, strieľať v dôsledku vonkajších faktorov spôsobených statív nestabilné, a tak upraviť dĺžku nohy trubice kedykoľvek s cieľom dosiahnuť úroveň efektu, je lepšie pre zobrazenie a zloženie.

Viac Informácií:

1、U-tvarované nosníky sú určené na centrálnej osi statívu posilniť spojenie sily s statív a označené významnú držiak zámok známky.

2、strednú nápravu dizajn má nosné háku, čo je výhodné pre pozastavenie ťažké predmety v osobitnom prostredí tak, aby sa zlepšili stabilitu statívu.

3、nohy vybavené high-density pearl bavlny, ktoré je pohodlne v ruke, a pomáha predchádzať sklzu pri držaní.A s púzdro, ktoré je jednoduché pre vonkajšie fotografov na prepravu a prepravu.

4、v Porovnaní s gombík zámok, nohy prijať pracky zámku, ktorý je viac ľahko rozšíriť trubice .

5、Pomocou podkovy-štýl gumové podložky, zvyšujú stabilitu statívu.

6、Gravitácia hák dizajn, čo je výhodné pre vás zavesiť ťažkých predmetov, čím sa môže zvýšiť stabilitu statívu.

Špecifikácie:

Značka: Andoer

Model: TTT-663N

Materiál: zliatina Hliníka a ABS

Max.Nosnosť: 3 kg

Max Výška: 1465mm/57.5 palec

Výška bez stredovej Osi:1215mm/47.8 palec

Min Výška: 455mm/17.9 palec

Zložené Dĺžka: 480mm/18.9 palec

Max Priemer Trubky: 23 mm

Mix Trubky Priemer: 14 mm

Počet Nohu Sekcií: 4

Veľkosť balenia:105*105*505mm

Hmotnosť balenia:1434g

Zoznam Balíkov:

1 * Statív

1 * Prepravný Vak

1 * Užívateľská Príručka

1 * Telefón Svorka

Číslo Modelu TTT 663N
Zložené Dĺžka (mm) 480mm
Názov Značky Andoer
Druh Mini Statív / Ľahký
Package Áno
Max Extened Dĺžka (mm) 1465mm
Materiál Hliník
Hmotnosť (g) 1434g
Použitie Video Kamera

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty