Novinka Reduced price!
Doprava zadarmo Prírodný Anti-Únava, Strata Hmotnosti Zvyšovať Imunitný Organická Spirulina Tablet Chudnutie Suroviny vitamín

Doprava zadarmo Prírodný Anti-Únava, Strata Hmotnosti Zvyšovať Imunitný Organická Spirulina Tablet Chudnutie Suroviny vitamín

€14.81

-37%

€23.88

Nový produkt

Skladom

Štítky: simon nálepky, vodafone smart kartu 7, fj60, strelec, ploter saga, f800gs nálepky, a1398 displej, daisy nastaviť, metlu nálepky, 10 lcd tablet.

Názov Produktu Spirulina Tablety /

Zdravotnej Starostlivosti, Funkcia Schudnúť / Zlepšiť Imunitu

Špecifikácia výrobku 0.55 g / Zrna * 60Tablets

Skladovateľnosť 24 Mesiacov

Jedlé Metóda 2Times denne 3 Tablety Každý Čas

Tento produkt je zelená tablet; sladká, mierne slanú, so špecifickou vôňou.

Indikácie: Spirulina tablety prospech Qi a vyživujú krvi, hlienu a vlhkosťou.

Pre qi a krvi nedostatok, zákal, bledá, závraty, závraty, končatiny vyhorenia, straty chuti do jedla; fyzická slabosť, choroba, anémia, podvýživa je nad syndróm.

znižujú hladinu cholesterolu

Zníženie cholesterolu môže účinne zabrániť vzniku ochorenia srdca a mozgovej mŕtvice. Y-linolénová

kyseliny v spirulina môže znížiť cholesterol obsiahnutý v tele, čo môže účinne znižovať vysoký krvný tlak a zabrániť ochorenia srdca a hladinu cholesterolu.

Regulovať hladinu cukru v krvi

Spirulina obsahuje množstvo hypoglykemické látok ako spirulina polysacharidy, horčík, chróm, atď., čo môže reguláciu hladiny glukózy v krvi metabolizmus prostredníctvom rôznymi spôsobmi (napríklad podpora sekréciu inzulínu, spomaľuje vstrebávanie cukru, podpora látky metabolizmu a antioxidantov).

Spirulina

Spirulina

Posilňujú imunitný systém

Pretože spirulina a phycocyanin v spirulina môže zvýšiť zbraní kostnej drene buniek, podporujú rast imunitný orgánov, ako sú týmusu a sleziny, a podporovať biosyntézy bielkovín séra, spirulina má imunitný zvyšovanie účinnosti.

Chrániť žalúdok

Väčšina pacientov s žalúdočné choroby sú hyperacid, čo vedie k ochoreniam ako je napríklad zápal žalúdka a žalúdočný vred. Spirulina je zásaditých potravín. Spirulina obsahuje vysoko rastlinných bielkovín a bohaté na chlorofyl, β-karotén, atď. Tieto živiny je veľmi účinná pre neutralizáciu žalúdočnej kyseliny a sliznice tráviaceho opravy, regeneráciu a normálne secretory funkcie, vhodný najmä pre gastrointestinálne pacientov. Vďaka dobrej zlepšenie črevnej prostredí, má tiež význam adjuvantnej liečby pre pacientov s diabetes. Spirulina sa môže zlepšiť mimoriadnych schopností, a má určité preventívne a ochranné účinky na diabetes, hypertenzia, mastné pečene a poškodenie obličiek.

Anti-tumor, proti rakovine

Mechanizmus anti-mutácia a anti-drogy rakoviny sa viaže na DNA repair. Riasy polysacharidy, β-karotén, a phycocyanin všetci majú tento efekt v spirulina, tak spirulina ukázali, anti-tumor a protinádorové účinky Hrať dôležitú úlohu.

Prevencia a liečba hyperlipidemia

Spirulina obsahuje veľké množstvo nenasýtených mastných kyselín, z toho kyselina linolová a linolénová kyselina, predstavujú 45% z celkového obsahu mastných kyselín. Obe sú dôležité komponenty fosfolipidov v mitochondrie bunky, membrány, ktoré môžu zabrániť hromadeniu celkového cholesterolu a triglyceridov v pečeni a cievach, Aby sa zabránilo poškodeniu normálne fyziologické funkcie kardiovaskulárneho systému.

Antioxidant, anti-aging, anti-únava

Voľné radikály sú jedným zo zdrojov ľudského starnutia a choroby. Superoxide dismutase (SOD) môže catalyze ako dôsledok nerovnováhy na odstránenie voľných radikálov. Spirulina sa môže znížiť kyslíkových voľných radikálov škody spôsobené výkon, chráni bunky membránové štruktúry a majú anti-únava účinok.

Anti-žiarenia funkcia

Spirulina polysacharid, je odolný voči radiácii. Mechanizmus spirulina je odolnosť voči žiarenia sa vzťahuje na nasledovné faktory:

(1) Spirulina obsahuje veľké množstvo phycocyanin a rias, polysacharidy, a je bohaté na bielkoviny a rôznych vitamínov (vitamín C a vitamín E, atď.), β-karoténom, a stopových prvkov (selén, zinok, železo, atď.). Aktívne zložky, zvýšiť imunitný funkcie, zmierniť a znížiť supresívne účinok žiarenia na imunitný systém.

(2) Spirulina má silné antioxidačné účinky, ktoré môžu zlepšiť tela antioxidačné pôsobenie enzýmov a vychytávať voľné radikály, a tým znížiť poškodenie DNA spôsobené vzniku žiarenie vyvolané voľnými radikálmi.

(3) Spirulina je bohatá na železo, vitamín B12 a chlorofyl, ktorý podporuje hematopoietic funkciu a uvoľňuje a zmierňuje inhibícia kostnej drene hematopoietic funkcia žiarenia.

Liečba anémie nedostatok Železa anémia je veľmi častý jav, a spirulina je veľmi bohatá na železo a chlorofyl. Tieto živiny môžu účinne zlepšiť stav anémie v ľudskom tele. Spirulina je bohatý na aktívne železo, vitamín B12, a chlorofylu. Sú surovín a koenzýmy pre syntézu hemoglobínu, a phycocyanin a rias polysacharid, v spirulina môže zvýšiť pomer polychromatické červených krviniek pozitívne znečistený červených krviniek v myši kostnej drene. Preto, spirulina môže podporiť hemoglobín syntéza a kostnej drene hematopoietic funkciu v mnohých ohľadoch, a hrať proti chudokrvnosti účinok.

Číslo Modelu lxz-1
Položka Druh Traky & Podporuje
Špecifikácia Výrobku 0.55 g / Zrna * 60Tablets
Čas Použiteľnosti 24 Mesiacov
Účinok Anti-Aging
Zdravotnej starostlivosti, funkcia Schudnúť / Zlepšiť Imunitu
Názov produktu Spirulina Tablety
Jedlé Metóda 2Times denne 3 Tablety Každý Čas

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty