Novinka Reduced price!
Začiatočník Klasická Drumbľa Gitara Vzdelávacie Hudobné nástroje, Hračky pre Deti Raného Vzdelávania YS-KÚPIŤ

Začiatočník Klasická Drumbľa Gitara Vzdelávacie Hudobné nástroje, Hračky pre Deti Raného Vzdelávania YS-KÚPIŤ

€11.89

-22%

€15.25

Nový produkt

Skladom

Štítky: box hudba drevené, elektrické gitary, kvalitné elektrické gitary, bass electr, vintage les paul custom, nástroj hudby, elektrická gitara auta, väzby hudobné nástroje, cobre gitarové časti, electr gitara.

Začiatočník Klasická Drumbľa Gitara Vzdelávacie Hudobné nástroje, Hračky pre Deti Raného Vzdelávania YS-KÚPIŤ Popis:

Funkcie:

Mini Drumbľa hračka: ideálny úvod do učiť deti o svete hudby.Učí mladých o základných rytmus, brnka, a iné hudobné techniky.Vyzýva deti, aby rozvíjať sluchové zručnosti a tvorivosti

Bezpečné Drumbľa hračka pre deti: vyrobené z ekologických plastových materiálov.Štyri uhlíka, nylonové struny, nie je ľahké zlomiť, povlak na povrchu dizajn zabraňuje prsty bol zranený, nemá žiadne poškodenie malé deti telo

Svetlo-vážené a jednoduchý hudobný nástroj .Malých rozmerov a ľahko sa prenáša.Vaše dieťa bude milovať schopnosť brnkání preč, aby ich obľúbené piesne.Tento Drumbľa hračka môže stimulovať detí v každej fáze rozvoja a pomáhajú kultivovať ich zmysel pre hudbu, naučiť sa základné poznámky a rytmické vzory, a dať na show pre svoje obľúbené publikum.

Interaktívne Drumbľa hračka: robustné Drumbľa pre mladých ruky napriek tomu, plne hrateľné ako aj ľahko naladení.Tento Drumbľa ponúka realistický pocit z viac profesionálny nástroj, zatiaľ čo zostávajúce dieťa-priateľský pre malých umelcov. Vaše dieťa bude milovať objavovanie svoje hudobné záujmy, a rodičia budú mať čas, ktorý trávia výučby ich deti o rytmus, zloženie, brnka, a iné hudobné techniky.

Ideálny darček: najlepšia voľba na Vianoce, narodeninové darčeky a party. S týmto nádherné mini Drumbľa hračka, batoľatá a veľké deti, ktoré sú podobné môžete vychutnať takže krásna hudba. Tento best-selling Drumbľa je ideálna veľkosť pre mladšie deti, aby sa začalo rozvíjať svoje hudobné nadanie.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Popis:

Veľkosť:39 CM, 44 CM

Vhodný vek: od 3 rokov

Hlavný materiál: ABS ochrany životného prostredia plastové, nylonové struny

Balenie Obsahuje:

1x Vzdelávacie Hudobné nástroje, Hračky

Luk Materiál Iné
Vyzdvihnutie Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Zadné A Bočné Materiál Iné
String Winder Iné
Vhodné pre Začiatočník
Číslo Modelu Gitara
Druh Iné
Tón Pozícia Iné
Materiál Telesa Iné
Názov Značky Blázon Kameň
Hmatníkom Materiál Iné

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty