Novinka Reduced price!
Vysoká Kvalita Diagbox V8.55 Lexia3 PP2000 Firmware 921815C Lexia 3 Pre Citroen Peugeot Auto Diagnostický Nástroj Multi-Jazyk

Vysoká Kvalita Diagbox V8.55 Lexia3 PP2000 Firmware 921815C Lexia 3 Pre Citroen Peugeot Auto Diagnostický Nástroj Multi-Jazyk

€34.76

-10%

€38.63

Nový produkt

Skladom

Štítky: Peugeot 206, obd2, stiahnuť pp2000 peugeot, diagbox, diagnózy psa diagbox, lexia, auto diagnostické prístroje, multifunkčný nástroj, Auto repair tool, lexia 3.

Vysoká Kvalita Diagbox V8.55 Lexia3 PP2000 Firmware 921815C Lexia 3 Pre Citroen Peugeot Auto Diagnostický Nástroj Multi-Jazyk

Aký je rozdiel medzi Lexia3 Plný Čip a Lite Verzia Normálne Čip?

Inštalácia Tipy:

1. PP2000 a lexia softare byť inštalovaná iba inXP systému, 32-bitová verzia.Diagbox softvéru byť inštalovaná iba inwin7 systému, 32-bitová verzia.

2. Pls neinštalujte lexia a pp2000 softvér spolu s Diagbox softvéru v jednom pc.Diagbox softvér má zahrnuté pp2000 a lexia softvér, Diagbox musia byť inštalované v jednom notebooku individuálne.

3. Pri inštalácii softvéru, pleaseclose váš anti-virus softvér a firewall.

inak softvér bude poškodený.

4.prosím rez súbor "C:AWRoot\bin\fi\APPDIAG.SYS" ako sa pred aktualizáciu, a potom kliknite na položku aktualizovať balík! Po dokončení aktualizácie prosím vložiť cutted súbor späť do predchádzajúceho priečinka, ktorý sa dá vyhnúť aktivácia problém.

Top 5 dôvodov, prečo kúpiť Lexia3 Plný čip verzie:

1. Najnovšie verzie softvéru Diagbox V8.55

Diagbox Verzia Prosím VŠIMNITE ,Lexia parcely predvolené CD Diagbox VERZIA je V7.57 toto je najstabilnejší funkcie a jednoduchú prácu. Naše Diagbox Suppoting Update na Najnovšiu Verziu V7.83, ak chcete u aktualizáciu na najnovšie diagbox,prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám pošleme odkaz na stiahnutie Najnovšie diagbox Verziu. (prosím, Odpojte internet, keď nainštalujete softvér,v opačnom prípade zariadenie poškodené a rozbité)

2. S 4 káble,podporuje viac starého auta modely

3.LEXIA3 Plný Čipy Verzia S Výkonom Funkcie: programovanie, diagbox podporu základné programové, ale niektoré programovanie ako auto alarm systém je potrebné používateľské meno a heslo účtu, nemáme dodanie& nemáte užívateľské meno a heslo, iba pre citroen a pre eugeot centrum opravovňa má používateľské meno a heslo, prosím, na vedomie.

4. Podpora Multi-Jazyk: Lexia 3 PP2000 Softvéru podporované jazyky: angličtina, Čínština, nemčina, francúzština, Japončina, ruština, Arábie, španielske, turecké, dánčina, Iránec, grécka, Izraela, Maďarska, Indonézsky, taliančina, holandčina, nórčina, poľština, portugalčina, fínčina, Slovinský srbský, švédsky, český, Chorvátsko, Thai. Lexia3 Diagbox Softvéru podporované jazyky: angličtina, nemčina, francúzština, Japončina, ruština, španielčina, portugalčina, švédčina, turečtina, holandčina, poľština, taliančina, Maďarsko, gréčtina, čeština.

5.Vynikajúci Full Čip PCB Dosky So zlatým Okrajom,12pcs Nové NEC Japonsko Relé,7pcs Optocouplers

Lexia 3 PP2000Supported Funkcie:

Na rozdiel od iných univerzálny auto skener nástrojov, ktoré len čítanie chybových kódov; tento softvér vykonáva takmer VŠETKY funkcie ako originálne predajcu diagnostický nástroj. Naše diagnostické rozhranie obsahuje K-Line multiplexor, CAN-BUS rozhranie a SAE J1850 bus (oboch PWM a VPW).

1. Prečítajte Si Identifikácia

Zobrazuje úplné údaje z riadiacej jednotky, napr. katalógové číslo, softvéru/hardvéru verzia, výrobcu, atď.

2. Prečítajte Si Chybových Kódov

Zobrazujú všetky uložené a čaká chybových kódov s kompletný popis (napr. "Železničnej tlak príliš nízky tlak").Program podporuje správa tlače alebo skopírovať do schránky.

3. Jasné Chybových Kódov

Táto funkcia vymaže všetky uložené chybových kódov a iné diagnostické informácie.

4. Auto-Scan (Dokončenie Auto Scan/Test)

Detekuje všetky Ecu (elektronické riadiace jednotky), inštalované vo vozidle, a číta všetky diagnostické kódy poruchy.

5. Namerané Hodnoty

Program zobrazuje aktuálne Údaje, ako Otáčky Motora, napätie Batérie, Senzor Kyslíka, Teploty Chladiacej kvapaliny, atď. Hodnoty môžu byť zobrazené v grafe 9 hodnoty naraz, alebo plný zoznam (všetky namerané hodnoty). Zapisovanie do súboru je tiež podporované, ktorý umožňuje v režime offline analýzy.

6. Pohon Test

Pohon test aktivuje najmä servomotora (napr. zapnúť palivové čerpadlo, zamknúť/odomknúť volant, zamknutie/odomknutie dverí, odrezať paliva, atď.)

7. Programovanie Funkcií/Adaptácia

Táto funkcia je veľmi dôležité vo všetkých vozidlách, pretože systémy, ako napr. riadenie Motora jednotiek, Immobilizers, Airbagy, Alarmy, Orgán, riadiace Jednotky, a niektoré ďalšie, vyžadujú, aby ste ako vykonať reset alebo programovacie postupy po auto repair je hotové, alebo dokonca konfigurácie po výmene rozbité riadiacej Jednotky.

8. Riadiaca Jednotka

Požiadavky na hardvér a softvér

Softvér vyžaduje minimálne Intel Celeron/Pentium ii 400 MHz, 128 MB RAM, 50 MB voľného miesta na disku priestor a USB 1.1 port (USB 2.0 odporúča sa) a Microsoft Windows 98 SR2/2000/XP withthe najnovší balík service pack nainštalovaný.

Predajca Lexia ,lexia 3 PP2000 diagnostický Nástroj pre komplexné pre Citroen a Peugeot autá diagnostické. Môžete robiť všetko, ako autorizovaný predajca nemá. Lexia, lexia 3 PP2000 diagnostika softvér umožňuje vykonávať kompletná diagnostika všetkých od roku 1995 až do súčasnosti modely. Diagnostika Lexia ,lexia 3 PP2000 sa uskutočňuje cez OBD2 konektor (ktorá sa nachádza v blízkosti volantu) alebo cez výrobcu-špecifický konektor (len staršie autá, pre-2001). 1.Lexia ,lexia 3 PP2000 je kompatibilný s pre Citroen automobilov vrátane: C1,C2,C3,C4,C6,C8,C-CROSSER,na NEMO,na BERLINGO,pre rad geodetických meraní,na JUMPER,pre AX,pre SAXO,pre BX a tak ďalej. Ale venujte prosím pozornosť, podľa našich skúseností zákazníkov, táto položka, nemôže funguje dobre, na C5 nové modely. 2.Lexia ,lexia 3 PP2000 je kompatibilný s väčšinou pre automobily Peugeot od roku 1995,ale to nemôže fungovať dobre s Peugeot 307 po roku 2004.Ak máte dva typy automobilov, venujte prosím pozornosť, prosím, informujte sa u nás prvý, pred nákupom. 3.Lexia ,lexia 3 PP2000 sa uskutočňuje cez OBD-II konektor (ktorá sa nachádza v blízkosti volantu) alebo cez výrobcu-špecifický konektor (len staršie autá, pre-2001).

Windows Win XP/Win 7 Len 32Bits
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CE
Hardvéru Verzia Odkaz 921815C Plný Čip
Auto Maker pre Citroen, Peugeot
Jazyk Multi-language
Aktualizácia Softvéru No
Položka Druh Kód Čitateľov & Scan Nástroje
Názov Značky Oxchelod
Verzia Softvéru Diagbox V8.55

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty