Novinka Reduced price!
Polyester Dve farebné Laserové Pierko Výšivky 3D Kvet Čipky Textílie Diy Šaty, Oblečenie, Šitie Doplnkov

Polyester Dve farebné Laserové Pierko Výšivky 3D Kvet Čipky Textílie Diy Šaty, Oblečenie, Šitie Doplnkov

€10.43

-30%

€14.90

Nový produkt

Skladom

Štítky: 3d mriežka, 3d čipky, veľká klietka, perlové organza kvety, barkcloth, 3d tkaniny, motýľ textílie, 4d čipky textílie, nylon textílie, 3d tkaniny sukne.

Popis: 1. Krásne čipky textílie embelishment 2. Jemné a Romantické. Tento čerstvý čipky tkaniny, je ideálny pre svadbu, bridesmaid,party šaty, bábiky, oblečenie, oblečenie, závesy, domova ALEBO... čo si môže vymyslieť. 3. Šírka : 130 cm 5. Farba: ako na obrázku zobraziť 6. Tento výpis je pre 130cmx100cm alebo 130cmx200cm Ak si kúpite viac, dĺžka je nepretržitá,zašleme v jednom kuse bez rezu.

Doprava: 1) pokyny budú spracované v priebehu 2 pracovných dní po prijatí vašej úhrady .Odoslania zásielky poštou air mail,Je potrebné o 15-25 dní, do väčšiny krajín, ale do Brazílie, Bielorusko, Čile, Fidži, Taliansko, Mexiko, Rusko, Ukrajina, krajiny v Južnej Amerike je potrebné dlhšie dní, možno 30-60 dní.Klienti z USA môže dostať tovaru do 20 pracovných dní.Loď vašej objednávku express ako DHL,Fedex,Aramex trvá približne 4 pracovné dni doručenia! Platby: 1) Všetky platobné je chránený Viazaný, a vaše plné platby by mali byť prijaté do 3 dní. 2) Platba sa uvoľňuje po potvrdení dodania. Spätná väzba: 1) Ako vaša odozva je naozaj pre nás dôležité, venujte prosím niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Tiež budeme robiť to isté na čo najskôr. Vďaka! 2) Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém a uspokojiť vaše potreby. Kontaktujte nás: 1) Ak máte akékoľvek otázky, prosím nechajte nám správu na www.koronabazar.sk, alebo pošlite nám e-mail. 2) úprimne dúfame, že nájdete to, čo sa vám páči, tu a spriateliť sa s vami. Ďakujeme za vašu podporu! Pekný deň!

vzor Vyšívané
Dizajn
Ak si kúpite 2 metrov alebo viac
Veľkosť
Typ Produktu Ostatné Textílie
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Sieťovina
Funkcia Priedušná
Semiš Textílie Typ ŽIADNE
Funkcie
Šírka 130cm
Podpora Veľkoobchod Áno
Štýl Obyčajný
Materiál
Názov Položky
Technics Tkané
Vhodné pre
Model Číslo
Pletené Typ osnova

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty