Novinka Reduced price!
A373 zliatiny Titánu TC4 chirurgické skladacie rýchle otvorenie rozbalenie nôž trícia svorka,rozbité okno, iba

A373 zliatiny Titánu TC4 chirurgické skladacie rýchle otvorenie rozbalenie nôž trícia svorka,rozbité okno, iba "ručné páky" (č blade)

€51.24

Nový produkt

Skladom

Štítky: knive, riad titanium, prežitie multi nástroj, výchova k demokratickému občianstvu, im armádny nôž, asus edc nôž, survival nôž mužov, multifunkčný nástroj, nástroj výchovy k demokratickému občianstvu, multitul.

Materiál: zliatiny Titánu TC4

Príslušenstvo: Č. 3 a Č. 4 držiak noža (nerezová oceľ skrutky), zliatiny titánu späť klip

Prispôsobený čepele: 11, 12, 13, 14, 15, 20, 21, 22, 23, 24, 34, 60 (iné čepele neboli testované a niektoré listy nemusí byť vhodné)

Farba: gradient farba / kameň umyť prirodzené farby

Trícium inštalácia: 2X12 dva 1.5x6 dve trubice Svietiace 2X12 (prečo dve hlavné svetelné trubice je príliš povrchné, a nie je vhodný pre trícium)

Funkcia: zlomená kostrč okno, zadajte môžu byť zavesené, darčeková krabička v cene, nôž funkcia prichádza s high-end dekoratívne keramické sklenené perly

Poznámka: výrobok je limitovaná edícia, výroba množstvo nie je mnoho, a je vypredané. Kupujúci, ktorí to potrebujú, sa odporúča, aby si kúpiť čo najskôr, ďakujem!

Poznámka: Pretože čepeľ je pašovaniu, bezpečnostné kontroly je riskantné, takže možnosť nákupu tohto produktu je len "ručné páky" (č blade), vezmite prosím na vedomie, to pred nákupom, aby sa zabránilo nedorozumeniu, ak potrebujete čepeľ, Kupujúci požiada kúpiť lokálne, prosím, pochopiť! Ďakujeme!

Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Vrecku, Multi Nástroje
Názov Značky EDCGEAR
Veľkosť S

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty