Novinka Reduced price!
3 Metrov Vedi Ľahko Aplikovať Stabilný Prenos Odolné Jack Rozšírenie Black 3,5 mm Stereo Audio Kábel

3 Metrov Vedi Ľahko Aplikovať Stabilný Prenos Odolné Jack Rozšírenie Black 3,5 mm Stereo Audio Kábel

€2.66

-27%

€3.69

Nový produkt

Skladom

Štítky: koaxiálny ip, xlr 3, 5 mm, kábel prepojiť, meď ofc, a2dp mini, atv číslo, 3, 5 mm rca, 3 spôsob jack splitter, koaxiálne siete, 3, 5 mm xlr.

3,5 mm aux pomocné kábel, na AV 2 RCA Stereo hudbu, audio kábel pre MP3 telefón pre iPod , jeden-na-dvoch audio rozhranie kabíny le

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

3,5 mm male RCA samec audio kábel.

Pripojte svoj prenosný pre iPod/MP3 prehrávače s týmto 3,5 mm RCA pomocného kábla na všetky vaše HiFi audio systém, auto stereo systém s AUX-Input jack, aby si svoju obľúbenú hudbu.

Typ položky: audio kábel

Vnútorný materiál: meď

Ochrana materiál: PVC

Farba: ako na obrázku

Dĺžka: 3 m/118.11

Max priemer: 7mm/0.28

Balenie obsahuje:

1 x jeden-na-tri interface audio kábel

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

2.Porovnať detail veľkosti s na vás,nechajte 2-4cm sa líši vzhľadom na ručné meranie na oblečenie, vďaka Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 palec

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní. Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Woopower
Pohlavie Muž-Muž
Balenie Vrecko
Konektor B jack
Druh Koaxiálne Káble
Aplikácia Pre iPod
Číslo Modelu aux kábel
Certifikácia ŽIADNE
Package No
Tienenie /
Vonkajší Priemer 7MM
Konektor Na RCA

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty