Novinka Reduced price!
Pet Kroky Skladacia Pet Schodoch 3-Krok Skladovanie Štýl Pet Schodisko Krytý Pet Rampa pre Psov, Šteniatka Až 55 Libier

Pet Kroky Skladacia Pet Schodoch 3-Krok Skladovanie Štýl Pet Schodisko Krytý Pet Rampa pre Psov, Šteniatka Až 55 Libier

€55.87

-28%

€77.60

Nový produkt

Skladom

Štítky: posteľ psa, pes schodisko, pes rampa, draci psov, rd290, lai, väzby domáce zvieratá, pelech pre psa, pes rebrík, dc dc krok.

Odrážky:

1、Široké Uplatnenie: pet schody môžu pomôcť šteňatá a malé psy voľne dostať a vypnutie posteľ, gauč, atď. A jeho maximálne zaťaženie ložiska je 25 KG.

2、Vysokej Kvality: pet schodisko mäkké flanelové + vysoko elastickú špongia, pohodlné a nie je jednoduché zdeformovať, a to môže znížiť tlak pazúry a kĺbov.

3、Skladovanie Organizátor: pet schodisko je ako pes po schodoch a úložný box pre psov' objekty. A to predstavuje veľká-kapacita úložného priestoru na ukladanie psie oblečenie, trakcie, prikrývky a dojčiace nástroje.

4、Úspora Priestoru: pet schodisko ponúka jednoduchú inštaláciu a pohodlné odkladanie. A pet krok pridá robustná spodná platňa získať robustný schodisko pre psov, ktoré môže byť zmluvne keď nie v použitie a nezaberá priestor.

5、Správnu Veľkosť: veľkosť pet schodisko je asi 65*35*30 CM/25.59*13.78*11.81 v, ktorý je dostatočne veľký pre psov .

Popis:

1. Mäkké a Pružné: pes schodisko funkcie jemný flanel a vysoko elastickú špongia, ktoré robia život domáce zvieratá pohodlnejšie.

2. Nápoveda Zvieratko Relax: pes schody môžu pomôcť šteňatá a malé psy voľne vyliezť na posteľ, gauč, atď. A pes krok môže uvoľniť ruky poskytnutím vašich miláčikov viac voľného miesta.

3. Vnútorný Úložný Priestor: pet krok je ako pes, schodisko a úložný box pre psa objekty. A pet krokom funkcie je veľká-kapacita úložného priestoru, ktorý je ideálny pre psie oblečenie, trakcie, prikrývky a dojčiace nástroje.

4. Jednoduchá Inštalácia: pet krok funkcie jednoduchá inštalácia a pohodlné skladovanie. Pridajte spodnej platni získať pes je robustný schody, ktorý možno sklopiť, keď nie je v prevádzke.

5. Vyzdobiť Svoj Dom: pet step ponúka jednoduchý moderný štýl, takže žiadne domáce štýl môže byť úplne integrované.

Funkcie:

Široké Uplatnenie: pet schody môžu pomôcť šteňatá a malé psy voľne dostať a vypnutie posteľ, gauč, atď. A jeho maximálne zaťaženie ložiska je 25 KG.

Vysoká Kvalita: pet schodisko mäkké flanelové + vysoko elastickú špongia, pohodlné a nie je jednoduché zdeformovať, a to môže znížiť tlak pazúry a kĺbov.

Skladovanie Organizátor: pet schodisko je ako pes po schodoch a úložný box pre psov' objekty. A to predstavuje veľká-kapacita úložného priestoru na ukladanie psie oblečenie, trakcie, prikrývky a dojčiace nástroje.

Úspora priestoru: pet schodisko ponúka jednoduchú inštaláciu a pohodlné odkladanie. A pet krok pridá robustná spodná platňa získať robustný schodisko pre psov, ktoré môže byť zmluvne keď nie v použitie a nezaberá priestor.

Správnu Veľkosť: veľkosť pet schodisko je asi 65*35*30 CM/25.59*13.78*11.81 v, ktorý je dostatočne veľký pre psov .

Špecifikácie:

Názov: 3-Step Psa, Schody

Veľkosť: 65*35*30 CM/25.59*13.78*11.81 v

Farba: hnedá

Materiál: zamat + bavlna

Maximálne zaťaženie-ložiska: 25 KG

Balenie Zoznam:

1*Pes Schodisko

vzor Pevné
Materiál Iné
Položka Druh Schody & Kroky
Hmotnosť 2.96kg
Pôvod CN(Pôvodu)
Umývanie Štýl Ručné Umývanie
Funkcia Odnímateľný Kryt
Číslo Modelu Pes Schody
Je To Inteligentné Zariadenie No

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty