Novinka Reduced price!
Ultrazvukové čistenie stroj malé doske pevná frekvencia 40KHz ultrazvukového oscilátora napájanie dosky plošných spojov

Ultrazvukové čistenie stroj malé doske pevná frekvencia 40KHz ultrazvukového oscilátora napájanie dosky plošných spojov

€25.51

-8%

€27.73

Nový produkt

Skladom

Štítky: johnson robota doska, beam splitter takagi, čistič ultrason, mijia doska, loptu hriadeľa, vzduch purifi, aptx modul, ultrazvuk sonography stroj, ultrazvukové čistenie strojársky priemysel, mini ultrazvukové čistenie stroj.

modname=ckeditor Type1:60W/40KHZ doska Type2:120W/40KHZ doska Type3:60W CNC napájanie dosky Type4:120W CNC napájanie dosky Pripomienka: Tento produkt neobsahuje oscilátor. Ak potrebujete kúpiť, kontaktujte, prosím, zákaznícku službu!!!

Hlavné parametre PCB: požiadavky na Napájanie : AC 110V ( -15 ~ +10 6 0Hz (vezmite prosím na vedomie správu, keď budete potrebovať 110V) ~ 220V ( -15 ~ +10 ), 50 hz okolitá teplota : -10 Celzia 40 Celzia Okolité vlhkosť : 35 ~ 85 Je Produkt výhody:

1. výkon rúry: dovezené výkon rúry;

2. PCB: obojstranné 2 unca;

3. výkon je stabilný.

4. rozsiahle scatter Tepelný výmenník a odvod tepla

5. frekvencia 40Khz

Návod na použitie doska a šok hlavu spojenie:

Jeden okruh rady nemôže byť pod napätím pod podmienkou, bez zaťaženia.

2. nainštalovať aj V prípade neexistencie čistenie tekutín v prípade čistenia nemôže Elektrickej energie;

Tri dvoch spojenie kus šok hlavy, kus dvoch keramických kus v strede je kladným pólom a hornej a dolnej kovové stĺpec je záporný pól.

Štyri väčšie strane (s dierou) na tras hlavy môže byť dodržané na dno čistenie povodí na vibrujúci povrch a čistenie povodia musí byť spoľahlivo upevní.

Päť šok hlavy alebo snímače keramické kus môže byť pevne aplikovaný na spodnej časti povodia použitím lepidla. AB Lepidlo vložiť.

6. Z+ snímače (oscilátor) kladná elektróda, Z - snímače (vibrátor) záporná elektróda, Z kladný a záporný pól resp. kladný a záporný pól pripojenie snímača (oscilátor). V čase, Pamätajte, že nemôžete urobiť chybu.

(pozornosť sa venuje napätie na obvode dosky je 600V napätie výstupný terminál je 1100V dbať na bezpečnosť a úniku ochrana na vstupe napájania. Prejsť na zaistenie bezpečnosti! ) Klásť otázky v čase, aby sa zabezpečila bezpečnosť.

Sedem Keď doska funguje napätie, na doske je na palube. 600V napätie výstup na prevodník je 1100V Majte na pamäti, že umývadlo by malo byť spoľahlivo uzemniť a Tam je porucha ochrany zapnite napájanie na zaistenie bezpečnosti.

DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Názov Značky TailKuKe

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty