Novinka Reduced price!
Bezdrôtový Bluetooth 5.0 Slúchadlá Športové Slúchadlá S Nabíjanie Prípade s Výkonom Displej Dotykové Ovládanie Slúchadiel

Bezdrôtový Bluetooth 5.0 Slúchadlá Športové Slúchadlá S Nabíjanie Prípade s Výkonom Displej Dotykové Ovládanie Slúchadiel

€11.78

-30%

€16.83

Nový produkt

Skladom

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, bem bluetooth slúchadlá, slúchadlá prípade, bud, headset dotyk, huawei freebud 3 pro, mi prípade slúchadlá, dôležité bluetooth bezdrôtové slúchadlá, airpod prípade naruto, pokovovanie čelenka slúchadiel, ios slúchadlá.

Bezdrôtový Bluetooth 5.0 Slúchadlá Športové Slúchadlá S Nabíjanie Prípade s Výkonom Displej Dotykové Ovládanie Slúchadiel

Guľka bod:

【Auto Systému] vyzýva Inovovaná verzia umožňuje master-slave slúchadlá ak chcete prepnúť slobodne, L / R slúchadlá, ktoré sa môžu používať samostatne. Plne automatický systém vám umožňuje jednoducho pripojiť a pripojiť sa do vašich zariadení. Všetko, čo musíte urobiť, je vziať ho z kufor, odpojte ho a ponorte sa do svojho hudobného vesmíru.

【Bluetooth 5.0] vyzýva Tento bluetooth headset má najnovšie bluetooth 5.0 technológie prijaté, ponúka rýchlejšie a stabilnejšie pripojenie, podpora rôznych zariadení s podporou technológie bluetooth. Super hudobné výlety sú ľahké a pohodlné na nosenie na dlhé hodiny bez bolesti. Oni pevne zachytiť, nie sú ľahko a bez ucha uznanie a zvýšiť športový zážitok, sú jednoduché na používanie.

【Exkluzívne Kvalitu Zvuku] Vyzýva Pomocou Technológie Bluetooth 5. 0-Watt technológia, ktorá zaručuje neuveriteľne rýchle, stabilné a rýchle pripojenie bez spleti (33ft rozsah bez prekážok), a TWS vlastné slúchadlá vám vynikajúce a jemne uzavreté hudby kvality . Poskytuje stereo zvuku počas hovoru. Silný Bluetooth 5. 0 čip, ktorý sa dokonale prispôsobí všetkým bluetooth verzie cez 4.0.

【Jednotlivých Power meter] vyzýva Bluetooth L / R slúchadlá so samostatnými LED indikátor batérie. Ukazuje, ako moc batérie je vľavo v nabíjacej stanice. Keď ste vložte ju do puzdra, môžete vedieť, kedy je najlepší čas na nabíjanie. Poznámka: cargo box nie je vodotesný.

【Bezdrôtový Stereo Skúsenosti] vyzýva S bezdrôtové dizajn, už nebudete obťažovaný káble alebo uzlov. Perfektné voľbou pre beh, jogging, jazda na bicykli, odbornej prípravy v telocvični, a nemusíte sa obávať, bluetooth slúchadlá zmiešaný s vaše vlasy. IPX5 chráni slúchadlá od potu, vody, dážď, atď.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Farba: Čierna

Batéria: 2000mah

Dosah prenosu: 10 metrov

Bluetooth protokol: 5.0

Kanál: Stereo

Použitie: earplug typ

Funkcie: indikátor batérie, volať funkciu, hlasové ovládanie, hudba podporu, multi-point spojenie

Package zahrnuté:

1 pár Slúchadlá

1 ks Plnenie box

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farby.

Prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie.

Bluetooth Verzia 5.0
Komunikácia Bezdrôtové
Nabíjanie Metóda Kábel
Ovládacie Tlačidlo No
Je bezdrôtové Áno
Vocalism Princíp Iné
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie No
Názov Značky UPLE
Zoznam Balíkov Nabíjací Kábel
Ovládanie Hlasitosti Áno

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty