Novinka Reduced price!
GPS Tracker Motocykel Mini Auta GPS Relé MV740 9-90V Vozidla Tracker Vibrovať Rez Linky Upozornenie Geo plot Alarm Zadarmo APP PK CJ740

GPS Tracker Motocykel Mini Auta GPS Relé MV740 9-90V Vozidla Tracker Vibrovať Rez Linky Upozornenie Geo plot Alarm Zadarmo APP PK CJ740

€12.81

-40%

€21.35

Nový produkt

Skladom

Štítky: gps motocykel yhamaja, gp tracker, alarm b ez p e, tk905, traker, jednej osi, solárne tracker, tracker vehicl, auto nálepky, e motocykle, gps sledovanie vozidiel.

O Spionlink Sim Karty

Naše Spionlink sim karta podporuje iba v nasledujúcich krajinách. ak nie ste z týchto krajinách. prosím, vyberte si verziu len MV740 tracker. ak ste si vybrať sim karty, sme tiež nebude odosielať karty na vás, pretože to nemôže pracovať s vo vašej krajine, Prosím, pochopiť! O sim karty predplatné, prosím, skontrolujte nižšie položka opis pre viac informácií.

MV740 Vyzerá život relé, ale to je lacator

Rozdiel medzi MV720 a MV740 je, že tento MV740 model nepodporuje odrezať Paliva funkciu. Prosím, upozornenie na tento odkaz je MV740.

SIM karta je dostupná len v týchto krajinách

Poznámka: ruská Federácia,Belgicko, Bulharsko, Cyprus, Chorvátsko, česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Nemecko, Grécko, Maďarsko, Írsko, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Malta, Holandsko, Poľsko, Portugalsko, rakúsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko, Spojené Kráľovstvo,USA, Kanada, Mexiko, portoriko.

Platforma A Mobilné APLIKÁCIE

ŽIVOTNOSŤ webové Stránky ZADARMO:http://www.micodus.čistý Mobile APLIKÁCIE:skenovanie QR kód v obraze a sťahovať mobilné aplikácie,prihláste sa so zariadením id (nad zariadenia samolepka) číslo a heslo; (pôvodné heslo :123456. Môžete menit').

V Reálnom Čase Sledovanie

Podpora GPS A GLONASS Polohy Tento GPS Tracker je 2G siete GSM, GPS Tracker, že pracuje na základe existujúcej siete 2G GSM/GPRS Ak vaša krajina uzavretá 2G siete ,môžete si vybral iný 3G produktu! Sa môžete v reálnom čase sledovať zariadenia na mape Google mobilný telefón, tablet a počítač

Prevádzkové Napätie:9V-90V

Môžu byť aplikované na rôzne autá, Ako sú:Auto,motocykel,nákladné auto,taxi,autobus.

Geo-plot

Ak zmeníte jeden alebo viaceré špecifické oblasti (domácnosti, firmy), zariadenie listy, alebo vstúpi do tejto oblasti, sme sa dostane hlásenie alarmu.

História Trasy Prehrávanie

Môžeme skontrolovať históriu Trasu z auta cez mobilné aplikácie, alebo sa prihlásiť platformu, môžete dotaz údajov na 180 dní!

Vibrácií budíka

Používa predovšetkým pre anti-theft auta, Keď sme dostali hlásenie alarmu, musíme skontrolovať vozidlo v čase.

Alarm prekročenia rýchlosti

Tento alarm funguje iba pod trvalým polohy režime. Keď je jednotka rýchlosť prekračuje vaše prednastavených otáčkach, pošle správu "Rýchlosť Záznamu!" na adresu správcu číslo.

Znížiť drôt alarm

Keď niekto chce znížiť zariadenie line, môžeme hneď alarm správu, aby sa zabránilo krádeži.

Režim Spánku

Zapnete túto funkciu, zariadenie je možné prejsť do režimu spánku, a potom si uložiť auto batérie.

O Spionlink Sim Kartu Dobiť

Ak naše sim karta môže pracovať vo vašej krajine, a máte pocit, ok o predplatné, potom zvoľte si, prosím, naše sim karty.

Ako vyriešiť problémy,

Otázka: Ak sa zariadenie začne až zlyhanie Odpoveď:Skontrolujte, či je kábel pripojte správne alebo nie. Otázka:Ak Sa zariadenie nemôže získať informácie o polohe A:Položte jednotku na otvorený priestor pre test Otázka:Ako si zvolil SIM karty? Odpoveď:karty SIM potrebujú podporu GSM/GPRS a uistite sa, že karta má dosť menové a úverové Otázka:Ako na použitie v cudzej krajine,? A: Prosím, nastavenie APN montážou použite ,prosím, upravte text "APN123456 CMNET" a poslať ju na SIM kartu prístroja ,CMNET je Čínsky prevádzkovateľa APN, Nahradiť corresphonding APN pri použití v inej krajine,APN podrobnosti, môžu kontaktovať vašu SIM kartu dopravcu

Prehľad:

Tento produkt MV740 je najnovší skryté dizajn Relé Auto GPS Tracker, ktorý je určený špeciálne pre vozidlá, ako napríklad auto, motocykel, motocykle a nákladné auto! Má široké prevádzkové napätie 9-90V DC , kompatibilný s väčšinou vozidiel na trhu!Okrem toho prijíma najmodernejšie technológie GPS a LBS Triple určenie polohy, môžete nájsť veľmi rýchlo a pošleme vám veľmi presné informácie o polohe. Podľa GPS umiestnenie režim, presnosť môže byť menej ako 5 metrov! A čo viac, to môže byť pripojený priamo k batérii vozidla, môžete získať trvalý výkon bez dobíjania akcia! Podporuje GSM Frekvencie Quad Band( 850/900/1800/1900Mhz ), môže dokonale fungovať na celom svete! Na poslednom, sledovanie softvéru pre toto zariadenie je zadarmo pre používanie ŽIVOT, nemusíte platiť žiadne mesačné alebo ročné poplatky za sledovanie služby!Aplikácia: Používa sa bežne na vozidlo a iných pohybujúcich sa objektov sledovania.

Hlavné Funkcie:

1. Skryté Dizajn a Jednoduchá Montáž relé outlook dizajn robí zariadenie, veľmi výhodné pre skryť a nainštalovať 2. Široký Prevádzkové Napätie 9-90V DC, kompatibilný s vozidlami, ktoré na trhu! 3.GPS+LBS Dvojité Spôsoby určenia Polohy, Ak je signál gps dobré, prístroj sa bude nájsť pomocou gps satelitných, ak nie, prístroj sa bude nájsť cez LIBIER! Podľa GPS umiestnenie režim, presnosť je 5-10 metrov, pod LBS umiestnenie režim, presnosť je 100-2000 metrov! 4.V reálnom čase Sledovanie sa môžete v reálnom čase sledovať zariadenia na google maps cez mobilephone, tablet a počítač, a minumum údaje nahrať interval je 10 sekúnd! 5. História Trasy Prehrávania APLIKÁCIÍ a web servera môžete nahrať odoslať údaje do zariadenia až 6 mesiacov, budete môcť prehrávanie história trasu kedykoľvek! 6. Úsporný Režim, prístroj prejde do pohotovostného režimu automaticky, keď tam nie je vibrácií pre 3 minúty , prejde do pracovného režimu, keď to zistí vibrácií znova 7. Prekročením rýchlosti Tento Alarm funguje iba pod trvalým polohy režime.Keď je jednotka rýchlosti je prekročiť rýchlosť, ktorú presetted, bude to poslať správu ldquospeed budík!rdquo na admin počet sa každých 5 minút. 8. Trasenie Alarm Po ste chvenie alarm, nastavenia,prosím, majte na tracker sú stacionárne na 5 minút, potom táto funkcia sa začať pracovať. Pošle SMS ldquosensor budík!rdquo na admin číslo, keď je jednotka si v šoku. 9. Pohyb Poplach Pri jednotky zostane nehybne na mieste za 10 minút, užívateľ môže nastaviť pohyb alarm príkazom "presunúť+passord", potom v prípade, že sa zariadenie presťahovalo 500m odošle poplachové SMS "Presunúť Alarm+zemepisná šírka a zemepisná dĺžka" oprávnenému číslo. 10. Virtuálny Plot Nastaviť virtuálny plot pre sledovanie obmedziť jeho pohybov v rámci okresu. Jednotka bude posielať poplachovej informácie na APLIKÁCIE a webového servera, keď to ide von, alebo si v tomto okrese. 12. Režim spánku * Spať čase Po urobil toto nastavenie, tracker bude fungovať len na 5 minút po tom, waked nahor a späť do režimu spánku, GPS, budú vypnuté a GSM bude pracuje v nízkej spotrebe režime. SMS, hovor môže prebudiť tracker. * Spať otrasový snímač režim Po urobil toto nastavenie, ak nie je šok na 5 minút, tracker bude pracovať pod "spať šok" režime GPS sa vypne, GSM bude pracuje v nízkej spotrebe. Vibrácie, SMS, hovor môže prebudiť tracker. 13. Nelegálne rezu Alarm Pod ruku režim, ak niekto rez vodičmi prístroja sa môžete dostať poplachovej informácie z prístroja 14. ŽIVOTNOSŤ ZADARMO WEB SOFTVÉR NA SLEDOVANIE A MOBILNÉ APLIKÁCIE !

Názov Značky AUTOPMALL
Moc Von 0.46 W
GPS typ GPS Tracker
GPS Citlivosť -159dBm
Život Sledovanie Času Platforma www.micodus.net
Napätie 12V
záložnej batérie nabíjateľná 3,7 V 80mAh Li-ion batéria
Špeciálne Funkcie Jednoduchá inštalácia, Šok, Alarm, Nelegálne rez linky upozornenie
Názov Modelu MV740
Certifikácia CE
Softvér Na Sledovanie Život Voľný Čas; iOS a Android APLIKÁCIE
Prevádzkové Napätie 9-90V DC
Presnosť Polohy Presnosť systému GPS
Siete a Frekvencia 2G siete GSM/GPRS; 850/900/1800/1900Mhz
Veľkosť Obrazovky Do 2 Palcov
Výdrž Batérie 10 Do 19 Hodín
Položka Veľkosť 31(d) x 31(W) x 57(H)mm
GPS Geografickej Polohy Európa
Pôvod CN(Pôvodu)
Spôsoby Určenia Polohy GPS+LBS
Hlavnú Jednotku Hmotnosti 46g
Aplikácia MiCODUS
Gps Modul Áno
Záruka jeden rok

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty