Novinka Reduced price!
SHENHONG 8 Otvorom Špirály Flower Tortu Formy Silikónové Formy Na Pečenie Plesne Pečenie Čokoláda Nástroje Pečivo Pan Cake Decoration

SHENHONG 8 Otvorom Špirály Flower Tortu Formy Silikónové Formy Na Pečenie Plesne Pečenie Čokoláda Nástroje Pečivo Pan Cake Decoration

€6.91

-41%

€11.72

Nový produkt

Skladom

Štítky: 3d forma, tortu formy s otvorom, Dezert, veľké kremíka tortu formy na torty, otvor kremíka plesní, silicon plesne candy, pre mousse plesní, dezert plesne, 3d tortu formy, mousse tvar.

SHENHONG 8 Otvorom Špirály Flower Tortu Formy Silikónové Formy Na Pečenie Plesne Pečenie Čokoláda Nástroje Pečivo Pan Cake Decoration

Farba: Biela

Veľkosť:Zobraziť Obrázky

Package vrátane:1* Tortu Formy

Formy sa vyznačuje jeho extrémnu všestrannosť, je vhodný pre použitie v rúre, v chladničke a v výbuch chladenie

a odoláva teplotám v rozmedzí od -60 ° C do + 230 ° C.

Na elastictà a pružnosti materiálu, okrem toho, bezpečne umožňujú ohyb formy tak, aby zaberal príliš veľa miesta.

Umývačka riadu a garantované pre časté používanie, výrobok kombinuje majstrovsky pohodlie, dizajn a kvalita.

Naša spoločnosť má 12 rokov skúseností v oblasti výroby silikónových výrobky,

hlavné produkty: silikónové tortu formy, formy ľadu, čokoláda, formy, mydlo plesní všetky druhy potravín triedy silikónové gumy plesne, a všetky druhy silikónové kuchynský riad, denné potreby.

Náš duch zákazníka prvý, bezúhonnosť orientovaného konceptu, hromadenie veľa domácich a zahraničných zákazníkov na kvalitu, výrobky sú vyvážané do celého sveta.

Čistá tekutina silica gel, netoxický a bez chuti, bezpečné a hygienické, jeho dobrá tepelná vodivosť, aby sa zabezpečilo najlepšie vplyv na varenie a pečenie.

Non-stick silikónové formy uvoľnenia sú mimoriadne ľahké, jednoduché, hladké, takmer dokonalý

Po pečenie, plech, v pohode za 10 minút a potom uvoľnite, lepší efekt.

Silikónové formy pomocou okolitá teplota je 60 DEG C ~: 230 DEG C môžu byť používané v mikrovlnnej rúre, gril, kúrenie doska, tiež môže byť zmrazené v chladničke, mrazničke

Vytvoriť efektné bundt torta predviesť svoju rodinu a priateľov, vďaka tejto unikátnej formy. tento všestranný tortu formy funkcie špirála dizajn, ktorý ponúka non-stick povrch pre jednoduchú tortu odstránenie.

Vytvoriť efektné bundt torta predviesť svoju rodinu a priateľov, vďaka tejto unikátnej formy. Vyrobené z jasne červený silikón, tento všestranný tortu formy funkcie špirála dizajn, ktorý ponúka non-stick povrch pre jednoduchú tortu odstránenie.

Prestať obávať o sticky pan ničí bundt torta majstrovské dielo, s týmto kremíka formy. Bezpečné, flexibilné kremíka rozvádza teplo rovnomerne, aj, vynikajúce na pečenie výsledky. Ak sa odstráni z rúry na pečenie, panvice rýchlo ochladzuje a hotové koláče môže byť vyskočila ľahko a rýchlo bez rozpadajúci alebo popraskanie pokoţky. Táto škvrna - a zápachu odolný riad je top-rack v umývačke riadu-bezpečné pre jednoduché, pohodlné starostlivosti.

Číslo Modelu tortu formy
Nemravný Obrázok No
Tortu Nástroje Typ Formy
Príslušenstvo Zahrnuté 1 Kus Formy Na Pečenie
Materiál Silikónové Formy Pan Cake
Druh Tortu Nástroje
Názov Značky SHENHONG
Certifikácia SGS
So Sexuálnym Podtextom No
Funkcia Aby Koláč,Chlieb,Mousse,Želé,Pripravené,čokoláda

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty