Novinka Reduced price!
ROSALINDA Multi-Použite Hore A Base Gel lak na Nechty Gel Polish Vernis Semi Pre Nail Art Design poľský Nechtov UV LED Lampa Gél Lak

ROSALINDA Multi-Použite Hore A Base Gel lak na Nechty Gel Polish Vernis Semi Pre Nail Art Design poľský Nechtov UV LED Lampa Gél Lak

€5.35

-19%

€6.61

Nový produkt

Skladom

Štítky: gsm alarm inteligentný život, gsm alarm systém m3b, gskills ddr4 3600mhz, gsd šteňa uši stojan, gsm auto disel ohrievača, gsm držiak na riadidlá, gsm 3g home security, gsm zosilňovač double, gsm nabíjačka iphone 8.

ROSALINDA Multi-Použite Hore A Base Gel lak na Nechty Gel Polish Vernis Semi Pre Nechtový Design Art Gel Polish Nechtov UV LED Lampa Gél Lak

Názov značky: ROSALINDA

Materiál: UV Vyliečiteľná Živice

Objem:15ML/0.5 oz

Čistá Hmotnosť:65g/PC

Certifikácia: MSD, SGS

Liečenie Nástroje: UV Lampa, LED Lampa

Funkcia:

-Kvalita je naša 1. priorita.

-Ľahké, takmer bez zápachu, sme sa vzťahujú len organické textúru chrániť vaše zdravie.

-Farba bude mať lesk až 30 dní.

- vhodné pre všetky príležitosti.

- Profesionálny Nail Art Darček pre seba, alebo svoju priateľku

Krok za krokom: 1.-Tvar nechtov. Zľahka fanúšik povrchu nechtov dosky. Čistenie bazénov. 2.-Naneste tenkú vrstvu základy z kutikulu do voľného okraja (Nezabudnite tesnenie okraj nechtov). Kúra na nechty podľa LED svetlo na 10 sekúnd alebo UV svetlo na 2 minúty. 3.-Naneste tenkú vrstvu Soak-Off Gel Polish, Liečiť:30 sekúnd v LED Lampa, alebo 2 minúty v UV lampa. 4.-Opakujte 2. tenkú vrstvu z soak off Gel Polish na nechty. Liek pod LED lampa pre 30 sekúnd alebo UV svetlo na 2 minúty. 5.-Aplikovať vrchný náter. Kúra:30 sekúnd v LED lampou. 6.-Odstrániť odflaknuty rezíduí na nechty s čistiaceho prípravku. Potom, uplatňovať vyživujú kutikulu olej znovuzavodnit vlhkosti do kutikulu a pokožku v okolí nechtov.

Ak Chcete Odstrániť:

Krok č. 1. Soak off klince do acrylic remover asi 5 minút,

Krok 2. Rip dole celý kus nechtov smalt jemne na každý necht.

Teplé tipy :

1. Vyhnúť sa všetky kontakte s pokožkou. Ak začervenanie alebo iné známky nežiaduce účinky vyskytnú, okamžite prerušte používanie.

2. Udržiavajte nepriedušne uzavreté. Uchovávajte mimo slnečného žiarenia. Uchovávajte mimo dosahu detí.

3.vezmite prosím na vedomie, že vzhľadom na rôzne svetelné a počítačové obrazovky, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Ktoré spôsoby platby, ktoré môžem použiť na www.koronabazar.sk? Na našu aplikáciu môžete použiť nasledujúce spôsoby platby: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Rovnováhu, QIWI, Boleto, bancontact, ideálne, Przelewy24, SMS Platby v Rusku(MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2) a www.koronabazar.sk Vrecku. Na našich webových stránkach (PC) môžete použiť nasledujúce spôsoby platby: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, bankovým Prevodom, Webmoney, Yandex.Peniaze, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, ideálne, Giropay, Sofort Bankovníctva, Carte Bancaire (Carte Modrá), Przelewy24, SMS Platby v Rusku (MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2), Platba v Hotovosti (Euroset, Syvaony, ruský Poštou), a www.koronabazar.sk Vrecku Všetky farby sú na sklade. Vaša objednávka bude dodávaný do 72 hodín po platba potvrdená. Robíme kvalitné kontrolu pred odoslaním, sa všetky položky. Všetky e-maily budú odpovedal: do 2 Pracovných Dní. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ks + by mal byť vrátený v jej pôvodnom stave. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Kontaktujte nás SKÔR, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.

Zložka Živica
Názov Značky Rosalinda
Množstvo 2 ks
Číslo Modelu RH00
Položka Druh Multi-Používať Top & Základným Náterom
NET WT 15ml

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty