Novinka Reduced price!
Nastaviteľné Tienidlo Elektrické Zváracie Spp Pre Ochranu Očí Maska Pre Zváranie Eequipment

Nastaviteľné Tienidlo Elektrické Zváracie Spp Pre Ochranu Očí Maska Pre Zváranie Eequipment

€7.75

-22%

€10.06

Nový produkt

Skladom

Štítky: móda maska, mechanizmus zváracie masky, masku na tvár ženy, tvár fashion maska, muž zváracie masky, pre ženy maska, fubag zváracie masky, vzduch zváracie masky, maska reusabl, suport zváracie masky.

Milí priatelia, vzhľadom na nedávne epidémie, tam bolo príliš veľa parciel v poštách v rôznych krajinách. Po pozemok je dodaný zvyčajne, logistika informácie môžu byť nájdené v krátkom čase. Prosím, buďte si istí, že pozemok je v normálnom dopravy, ale logistické informácie nemusia byť aktualizované v čase. Počas osobitného obdobia, môže byť zvláštne okolnosti. Ďakujeme za pochopenie.

Vitajte v našom obchode, môžete získať kupóny, keď vstúpite do obchodu, dúfam, že si môžete vziať svoje obľúbené produkty, prajem vám šťastný nakupovanie, toto je detaily produktu

Popis: 1. Táto maska je nosenie počas elektrické zváranie. Po sebe, bude automaticky citlivé, takže proces zvárania nebude oslňovať a bolieť oči. 2. Vyhnúť ultrafialové a infračervené žiarenie škody spôsobené arc, a vyhnúť poškodenia očí spôsobené zváranie oči. 3. Vhodné pre elektrické zváranie, plyn tienené zváranie, oblúkové zváranie argónom, sekundárne zváranie, leštenie, leštenie a iných pracovných oblastí. Parametre: Materiál: vysoko kvalitná PP veľkosť: 28.5x23x20cm veľkosť obrazovky: 11x5cm Úroveň jasu: DIN4 úroveň Jasu: din9-13 čas Odozvy: 1 / 10000s tmavej do svetlej: 0.1-0.8 sekúnd Prevádzková teplota: -10 ° C-65 ° C, balenie obsahuje: 1x zváranie prilba

O spätnú Väzbu: Budeme udržiavať vysoké štandardy excelentnosti 5 HVIEZD, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Pozitívna spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor. Aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Číslo Modelu JJ192373
Prilba Materiál ABS
Auto-Stmavnutie No
Certifikácia CE
Pôvod CN(Pôvodu)
Solárny No

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty