Novinka Reduced price!
Hopeboth 100ks 9H v nevýbušnom Tvrdeného Skla Mobilný Telefón Obrazovky Chrániče Film Pre iPhone XS XR XS Max X 8 7 plus 6plus

Hopeboth 100ks 9H v nevýbušnom Tvrdeného Skla Mobilný Telefón Obrazovky Chrániče Film Pre iPhone XS XR XS Max X 8 7 plus 6plus

€25.66

Nový produkt

Skladom

Štítky: ragnar lothbrok iphone 5s, 100 ks balení tvrdené sklo, 10 ks uv tvrdeného skla, iphone 5s 4s 5g, iphone 5s nahradiť, led normálny biely, godox kolo, 100ks tvrdeného skla pack, väčšinu 100ks veľa tvrdené sklo, 10 ks s10e tvrdené sklo.

NAJNIŽŠEJ CENY a NAJVYŠŠEJ KVALITY

(Sme veľkoobchod sme z vlastnej továrni,vítame vás všetkých, milí freind, pozrite si naše vlastnej továrni, keď ste dodať v číne )

Poslala Čas: 12-24 hodín Poslal von !

Diaľkové expedičný poplatok: To je pre tých, ktorých adresa nie je v DHL dodacia oblasti. Ja vám odporúčame, aby ste si pridajte poplatok, aby tento raz som skontrolujte, či je vaša adresa patria do Vzdialenej oblasti. Takže nechcem, aby tento poplatok oddelene. To neznamená, že žiadne produkty.( Vzdialené expedičný poplatok pridať 30-40usd ,ak ste adresa je vzdialené oblasti, prosím informujte nás upraviť ceny iba pre vás, alebo nebudeme akceptovať ste objednávky ,veľmi ďakujem !!!Všetky moje ukladať položky je rovnaké !!

Špecifikácie

Materiál: Premium Tvrdené Sklo

Pôvodná Krajina: Shenzhen, Čína

Hrúbka: 0,3 mm

Okraj Rad: 2.5 D

Tvrdosť: 9H

Transparentnosť: 99%

Funkcia:Anti-scratch, Odtlačkov prstov, HD, Ultra-tenké, Vodotesné

Teplé riadka: >>Tento odkaz, a to nízku cenu len pre tvrdené sklo,bez retail box . >>Prajeme vám šťastný nakupovanie!!! Fotografie Výrobkov: Upozornenie:

Pls kontaktujte nás ešte pred potvrdením objednávky ak vaša krajina nie je doprava zadarmo ,ďakujem!

O Colných pravidiel:

Odpoveď: Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

B: Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

C: Ak kupujúci nebudete spolupracovať s colné odbavenie, viesť k tovaru ísť späť, bude produkovať obrovské náklady, tieto náklady sú vo všeobecnosti vyššie ako objednané množstvo,Preto, ak kupujúci nemôže jasné, colné odbavenie, alebo odmietnuť zaplatiť daň, a tovar sa vráti, nebudeme vám vrátenie peňazí.Pokiaľ kupujúci s tým nesúhlasí, prosím, nenechajte si kúpiť niektorý z našich produktov, nechceme byť poškodené.

A + kvalita produktu, absolútne nie je výroba nižšej produkty!

Ale vezmite prosím na vedomie: na základe rôznych displej, farba bude trochu aberration, dúfam, že moji milí kupujúci pochopiť, vďaka :)

Rad 2.5 D
Použitie mobilný telefón
Pôvod CN(Pôvodu)
miesto pôvodu Guangdong, Čína(Pevninská Časť))
Edge-to-edge Pokrytie Áno
Kompatibilný Telefón Značky Apple iPhone
Kompatibilný Model iPhone iPhone 7
Druh Predné Film
Hrúbka 0,3 mm
Názov Značky hopeboth
Tvrdosť 9H

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty