Novinka Reduced price!
Pre Huawei P9 P10 P8 Lite 2017/Iphone 7 7 8 Plus/Oneplus 5 Telefón puzdro Taktických Vojenských Coque Fundas Príslušenstvo, Pás Puzdro

Pre Huawei P9 P10 P8 Lite 2017/Iphone 7 7 8 Plus/Oneplus 5 Telefón puzdro Taktických Vojenských Coque Fundas Príslušenstvo, Pás Puzdro

€5.69

Nový produkt

Skladom

Štítky: kryt huawei p10, prípade phone 8 taktickej, featur telefón, bang yongguk telefón prípade česť 9 lite, mi 11 pro, prípade huawei p10, mi 9t pro xiao telefón, iphone 8 sivozelená, telocvičňa veci, vrece pre telocvični.

Rýchly Pohľad na Tento pás telefón prípade je vhodné pre ≤12 cm×16 cm(≤ 6.0 palca) telefóny,, ktorá je navrhnutá premium nylon materiál, životného prostredia ,priateľský, wearproof a vrások-odolný, ktorá hrá dôležitú v outdoorové športy, turistiku, kempovanie a pod.

Funkcie, Veľká kapacita, m akékoľvek balíky pre smartphony, poznámky, kľúče, kreditné karty a tak ďalej. Môžu byť zavesené na karabína alebo pása, pohodlné. Environmentálne nylon materiál je odolný a neškodné pre váš život. Tearproof, wearproof ,dirtproof a vyhladenie dôkaz, ľahký, trvanlivý. Plne kompatibilný s ≤12 cm×16 cm(≤ 6.0 palca) . Y oung farby dizajn vyniknúť vaše personalizácie a obohatiť váš život.

Obsah balenia 1* Pás telefón prípade

Veľkosť 6.0 inch
Funkcie outdoorové športy armády camo popruh na zips, háčik pás slučky zápästie mužov telocvični
Funkcia cvičenie outdoorové športy telocvični jogging cestovné beží kempovanie turistika
Drop shipping Podpora
Funkcie 2 s popruh na zips,závesu háčik slučky puzdro taška,paketové vrecku
Názov Značky celbro
Druh Puzdro
Funkcie 1 odolný,pohodlný,zápästie pás pack bežné mobilné
Kompatibilné Značky Huawei
Dizajn Citácie & Správy
Maloobchodnom Balení No
farba acu,čierna,oranžová,khaki,cp,gr,sc,jc,jg,zelená

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty