Novinka Reduced price!
Prst Ponožky 2020 Nové CoolSpec Spustiť Ľahký No-show Blistri prevencie Päť Prstov Beh Basketbal Pilates Jogy Ponožky Mužov

Prst Ponožky 2020 Nové CoolSpec Spustiť Ľahký No-show Blistri prevencie Päť Prstov Beh Basketbal Pilates Jogy Ponožky Mužov

€5.89

-25%

€7.95

Nový produkt

Skladom

Štítky: žena beží, ms jogy ponožky, úradný asics, rozhovor s nízkou, basketbalovú loptu, trek ponožky ženy, mat jogy, kožušiny jóga lopta, salomon obuvi, kosti adidas.

Dimenzovanie Systému

Vyberte vaše toesock veľkosť založené na vašej ulici, obuvi/skutočná veľkosť nohy a našej veľkosti grafu. Všetky toesocks sú unisex, s výnimkou pre Mužov a Ženy je konkrétne.

Unisex Veľkosti Príručka

Viac Farieb K Dispozícii

Injinji Toesock Výška Príručka

Skryté No-Show Mini-Posádky golier Posádky Cez Lýtka

Ponožka Váhy

LW Ľahký

Injinji je najtenší ponožka poskytuje ultra-tenké odpruženie umožňuje extra priedušnosť a ľahké cítiť v akejkoľvek obuvi. Všetky Ľahké ponožky sú vyrobené s 200 ihly count(Okrem Žien Spustiť Ľahký)

TOKOV Pôvodnej Hmotnosti

S hrúbkou tradičné ponožka, Pôvodnú Hmotnosť poskytuje stredne vankúš,ideálne pre široké spektrum aktivít.

MW Midweight

Navrhnuté pre maximálnu ochranu, Midweight ponožka funkcie čalúnená náklon a metatarzálnych pre dlhú životnosť a ochranu.

MW+ Midweight s Čalúnená Prsty

S rovnakou hrúbkou ako Midweight ponožka, Čalúnená Prsty hmotnosti ponúka terry polstrováním prsty a toebox pre dodatočnú ochranu a pohodlie.

O Injinji

Injinji, tvorca Pôvodnej Výkonnosti Toesock, je spoločnosť určených na zdravie a výkonnosť nohy od roku 1999. Podľa rekonštrukcia základnej štruktúry a tvaru tradičnej ponožka, toesocks pomôcť posilniť funkciu a slobody nohy, zatiaľ čo vo vnútri akejkoľvek obuvi. Päť-toe rozhranie poskytuje celkový nohy využitie pomáha správne zladiť a splay prsty umožňuje celého chodidla, aby sa zapojili do akejkoľvek športovej činnosti. Každý prst zabalené v odvod potu-materiál koža-na-kože, trením sa odúčtuje, ktoré pomáhajú chrániť proti pľuzgiere a hotspoty. Čo atletický snažiť, tam je toesock na to, ako Injinji sa snaží o to, aby na cestu života viac pohodlné.

Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie MUŽI
Prst-oddelené Áno
farba modrá,tyrkysová,čierna ,ruža
Šport Typ Beh
Názov Značky AONIJIE
Uvedenie na trh 2019 lete
Hadica Výška Ponožky
Platné pohlavie Pre mužov a ženy

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty