Novinka Reduced price!
Nohu Vankúš Zdravotnej Starostlivosti Pamäťovej Peny Vankúš Masér Doma Odpočíva Jogy Office Spanie Posteľ, Vankúše Pre Ženy Koleno Chrbta

Nohu Vankúš Zdravotnej Starostlivosti Pamäťovej Peny Vankúš Masér Doma Odpočíva Jogy Office Spanie Posteľ, Vankúše Pre Ženy Koleno Chrbta

€5.35

-17%

€6.52

Nový produkt

Skladom

Štítky: výšivky vankúš, corrector postur, pre zdravie, maska spánku, hodiť vankúš rock, nohu vankúš, nohy stojana, kryt pilow, cussion, pilat.

Odrážky:

1Ergonomic Dizajn: dome v tvare dizajn pomáha šíriť hmotnosť rovnomerne na zmiernenie napätia na nohách a nohy, keď sedí na dlhú dobu.

2Highest Kvality: vyrobené z Hypo-alergénne, Lekárske Kvalitnej Peny, ktorá nebude Členenie Po Usenot ľahko deformovať.

Protišmykové Povrch: protišmykový dezén na pokrytie udržuje vaše nohy zvyšok v objekte na tvrdé povrchy alebo koberec, kvalitné uchytenie materiál udrží vaše chodidlá vankúš v mieste či na koberec alebo drevené podlahy.

3A Funkčné Pokrytie: kryt je ľahko vymeniteľné s plnú zips a je stroj umývateľný, vaše nohy zvyšok príde, sviežu a nové.

to nemôže byť jednoduchšie, ako. aby náklad preč a doprajte si po dlhej stresujúci deň, náš dokonale uhle, chodidlá prináša luxusné pohodlie a podporu, aby vaše chodidlá, nohy a chrbát.

4Do Dostanete Nohy Kŕče, Zatiaľ čo Sedí Na Hodiny Alebo Na Dlhé Lietadlo Výlety? - flip cez prenosné, nastaviteľné stupačky pre zábavný spôsob, ako pracovať z vášho teľa svaly a zvýšiť obeh.

Ľahký a funguje skvele na rovine.

5Application: vyskúšajte naše mäkký ergonomický vankúš nohy odpočinok pre vaše úradu práce, počítač, písací stôl, alebo len pre väčšie pohodlie pri sedení.

Vlastnosti Produktu:

Rozmer(Cca.): 40*20*10cm/15.75*7.87*3.74 v

Názov Značky faroot
Vzor Typ Pevné
Funkcia Masáž
Trieda Kvalita
Časť Telo
Použitie Posteľná bielizeň
Vlákno Počítať Iné
Súbor Typ No
Hmotnosť 0-0.5 kg
Textílie Počítať Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu nohu vankúš
Náplň Pamäťová Pena
Tvar stĺpec
Materiál Polyester / Bavlna

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty