Novinka Reduced price!
USB C do Adaptéra HDMI Typu C, USB 3.1 Prevodník 3-V-1 Kábel usb Hub 1080P HD 4K Adaptér pre Telefón, Tabliet Notebook, TV, PC Monitor

USB C do Adaptéra HDMI Typu C, USB 3.1 Prevodník 3-V-1 Kábel usb Hub 1080P HD 4K Adaptér pre Telefón, Tabliet Notebook, TV, PC Monitor

€5.21

-29%

€7.44

Nový produkt

Skladom

Štítky: yamaha bd, hub otg, dell studio xps dokovacej stanice, dock thunderbolt 3, thunderbolt usb, dp na usb, mhl dock, dbg usb c tablet, hub macbook, c typ macbook.

popis produktu

Úvod:

V dnešnom internete alebo v novinách, koncept typ-c rozhranie je byť propagované ako čarovný príbeh. Avšak, faktom je, že väčšina typ-C rozhrania sú skutočne tak-zvané USB3.1 Gen 1 (5Gbps). Ako nový koncept rozhranie typu C je nevyhnutne spojené s tradičným USB3.0, USB2.0 rozhrania. Tu navrhujeme nasledujúci Typ C rozhranie HDMI konektorom pre ženy adaptéry na uspokojenie základných potrieb Typ C rozhranie používateľov.

funkcia:

Elegantný dizajn s premium hliníkový povrch a kompaktný dizajn.

Reverzibilné plug smer a kábel smeru --- Typ-C podporuje pozitívne a negatívne zástrčku, nie je potrebné sa obávať nesprávne vloženie.

USB 3.1 Typu C je spätne kompatibilný s rozhraním USB 3.0 / 2.0

Použitie menších, ale silnejšie prvky. Úžasne jednoduchý, sofistikované, malé a pohodlné.

Keď ste v práci alebo na služobnú cestu, to je ľahké dať v taške.

Anti-elektromagnetické rušenie.

Stabilné synchronizácia údajov.

Nedeštruktívne dizajn bezstratový prenos.

Vyhnúť poplatkom z toho, že je prerušený okolia signály.

Ideálny partner pre váš nový MacBook.

Len plug and play a žiadne ďalšie ovládače potrebné (pre MacBook, kliknite na ikonu Nastavenia> kliknite na tlačidlo Displej> v Zariadiť režim> Zrkadlový Displej> vyberte Rozlíšenie Displeja> Tešiť! 10 PC, pripojiť USB-C multi-port adaptér a vložte kábel HDMI, PC bude automaticky obnoviť, ak chcete aktivovať adaptér a uvoľnite myš, po ktorej si môžete vychutnať HDTV a použite dodatočný USB 3.0.)

HDMI Žena Výstupný Port Mirroring Apple MacBook alebo Lenovo Yoga 900 alebo Google Chromebook Pixelov alebo Dell XPS 13 Displeja HDMI s podporou TV alebo UHD 2160P (3840x2160) Zobrazené na 60 hz až 1080P alebo na 30Hz,

Popis Produktu

Úvod:

V dnešnej dobe " Internet alebo noviny, koncept Typu C bola inzerovaná ako magický príbeh. Avšak, pravda je, že väčšina tohto Typu C rozhranie je vlastne tzv. USB3.1 Gen 1 ( 5Gbps). Ak chcete byť nový koncept, rozhranie Typu C je nevyhnutné, spojená s tradičným USB3.0, USB2.0 rozhrania. Tu sme sa nasledujúci Typ C Rozhranie plug-HDMI žena adaptér na uspokojenie základných potrieb Typ C pripojením stroje používateľov.

Funkcie:

Elegantný & Slim Dizajn S prémiovou hliníkovým exteriérom a kompaktný dizajn.

Reverzibilné plug orientácia & Kábla smer---Typ-C podporuje pozitívne a negatívne zástrčku,bez strachu z misplugging.

USB 3.1 Typu C je spätne kompatibilný s rozhraním USB 3.0/2.0

Použitie menších, ale silnejšie prvky. Úžasne jednoduché, jemné, malý a šikovný.

Ľahké dať do kabelky, keď ste v práci alebo na služobnú cestu.

Anti-Elektromagnetická Vlna Rušenie.

Stabilné Synchronizáciu Údajov.

Non-rušenie Dizajn bezstratový prenos.

Aby sa vaše dáta pred prerušeniu podľa okolitých signály.

Ideálny partner pre váš nový MacBook.

Stačí pripojiť a hrať, žiadne extra ovládač je potrebné (Pre MacBook, kliknite na ikonu v tvare "nastavenie" > kliknite na položku "Display" > v "Usporiadanie" režime, vyberte "Zrkadlový Displej" > vybrať rozlíšenie displeja > tešiť! Pre systém Windows 10 PC, zapojte USB-C viacportová adaptér a potom zapojte kábel HDMI, PC bude automaticky vynulovať, ak chcete aktivovať adaptér a uvoľnite myš, po ktoré si môžete vychutnať HDTV a použiť aj ďalšie USB 3.0.)

HDMI žena výstupný port zrkadlo Apple MacBook alebo Lenovo Yoga 900 alebo Google Chromebook Pixel, alebo Dell XPS 13 displeja HDMI s podporou TV alebo zobrazenie až 1080P pri 60 hz alebo UHD 2160P (3840x2160) na 30 Hz

Pohlavie Muž-Muž
Externý Zdroj Napájania Áno
Konektor Na TYP-C
Názov Značky abay
Pôvod CN(Pôvodu)
Konektor B HDMI

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty