Novinka Reduced price!
925 Sterling Silver Módne Prírodné Opal dámy'Stud Náušnice Ženské Šperky Ženy Darček k Narodeninám Veľkoobchod 5Y224

925 Sterling Silver Módne Prírodné Opal dámy'Stud Náušnice Ženské Šperky Ženy Darček k Narodeninám Veľkoobchod 5Y224

€2.25

-40%

€3.75

Nový produkt

Skladom

Štítky: silikónová maska na krku, silikónové masážne l, kožené plavidlá mince, silikónové m50 canon, silikónová maska modrá, silikónová maska kapota, silikónové mat 30x38, ponožky koleno crystal, silikónové muž vydutie.

Poznámky:

1) O veľkosť Produktu: ručné meranie, dovolené chyby.

2), Pretože svetla,výrobok možno trochu odlišné od obrazu. Dúfam, že pochopíte!!!

Popis produktu: 2)Technológia: bez Olova, Niklu Zadarmo Pokovovanie 3)Specail: Alergén zadarmo Anti-oxidačné Anti-fade Dlhotrvajúci lesk

Doprava

1)zásielku je poštovné prostredníctvom vzduchu cez mail, ak hmotnosť balíka je viac ako 2 kg alebo veľkosť balenia je väčší ako 90 CM, použijeme EMS atď, alebo Lode s dvoma pozemky alebo viac parciel leteckou poštou. 2) Dodacia lehota: Doprava rozvinutých krajinách je o 15-50 pracovných dní ,Vzdialenej krajiny je viac o 2-8 týždňov 3)Ak kupujúci chcete použiť viac rýchlejší spôsob dopravy, ako EMS, DHL, atď, prosím, komunikovať s nami o zvýšenie dopravy. 4) Pokyn:dodacia lehota je závislá na kupujúceho colné odbavenie čas alebo vyššej Moci. Ak kupujúci neprevezme tovar v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď. POZNÁMKA: Kupujúci bude zodpovedný za daní, ciel a iných poplatkov počas prepravy! Všetky položky by mali byť odoslané na www.koronabazar.sk overené adresu.

Podmienky predaja

Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, môže byť vrátený v pôvodnom stave v priebehu jedného týždňa po obdržaní. zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci má zaplatiť za spiatočnú prepravu.

Spätná väzba

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Bude to len trvať jednu minútu. Ďakujeme! Ak nie ste spokojní s našim produktom a servisu, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Ďakujeme!

O NÁS

Náš výrobný závod sa nachádza v Číne. V súčasnosti, Dodržiavanie podnikateľskej filozofie "customer first, kvalitný a lacný" , ktoré poskytujeme našim klientom kvalitné služby.

Môžeme poskytnúť vysokú kvalitu a rozumnú cenu výrobku. Ste vítaní na objednávku.

Kontaktujte NÁS

Môžete sa na nás obrátiť prostredníctvom e-mailu.Odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami,ďakujeme za pochopenie.

Tvar\vzor Iné
Strane Kameňa ŽIADNE
Darček Pre Priateľ Manželky, Mamy, Sestry, Svadobné Suvenír
Náušnice Typ Stud Náušnice
Späť Hľadanie Push-späť
Jemné alebo Módne Móda
Pohlavie ŽENY
Štýl Klasická,Moderná,Romantická,Bežné,Móda
Typ Certifikátu Tretia Strana Hodnotenie
Vhodné Pre Muži , Ženy, Dievča ,Lady ,Unisex
Príležitosti Svadba
Kovové Pečiatky 925,Libra
Hlavný Kameň Crystal
Číslo Modelu 925 Striebro Náušnice
farba Ako obrázok
Kovy Typ Silver Plated
Sezóna Jar, Jeseň, Leto, Zima

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty