Novinka Reduced price!
Jansite 4.3

Jansite 4.3" FHD 1080P Auta DVR Dotykový displej dash fotoaparát, Dual Objektívom Auto Kamery videokamery Spätné zrkadlo s Záložný fotoaparát

€25.44

-59%

€62.06

Nový produkt

Skladom

Štítky: zrkadlo záznam, DVR, videnie night kamera, auto dvr zrkadlo, chevrolet zadné, nahrávanie videa, fotoaparát zadnej strane, kamera dvr automobily, n spätné zrkadlo fotoaparátu, mi dvr.

FAQ

Teplé a dôležité tipy:

1. Prečo si odpoveď na moju správu?

Úradné hodiny: 9:00-19:00 Čínsky čas; sobota a nedeľa, dni odpočinku. S najväčšou pravdepodobnosťou, nechceli sme odpoveď, pretože si napísal nám v pokoji. Prosím, počkajte chvíľu, po odbornej vidí svoju správu, že bude odpovedať na vaše otázky ihneď!

2. Prečo je tam zlé hodnotenie produktu?

Našťastie, väčšina zákazníkov sú spokojní s našimi obchodu. Avšak, napriek tomu nemôžeme zaručiť 100% nedostatok ľudských faktorov (to sa stáva zriedka). Pretože sme odoslané zásielky z Číny, dodacia lehota bola dlhšia ako kupujúci sa očakávalo. Niektorí ľudia nie sú spokojní s rýchlosťou servisnej podpory (pozri bod 2). Problémy môžu vzniknúť aj pri inštalácii alebo používaní, a kupujúci budú okamžite napísať negatívne komentáre. Aj keď, ak sa píše na nás, problém bude vyriešený. Samozrejme, snažíme sa zlepšiť kvalitu našich služieb a zlepšenie našich produktov. V každom prípade, nebojte sa. Dôležité tipy na TF karta Auto kamera HD nahrávanie videa 1080P, vysoký dopyt v TF karty. Na zabezpečenie normálnej DVR, potrebujete TF kariet s vysokým čítať a zapisovať rýchlosťou. C10 vysokorýchlostné karty sa odporúča, musíte sa uistiť, že TF karty je dobré. Ak použijete nízku kvalitu, TF karty, fotoaparát nemusí fungovať správne. Naše TF karta má prísne test, rýchlosť C10 a kvalitné, môžu zaručiť normálnej prevádzke vozidla fotoaparátu. Ak nemožno určiť TF karty, ktorú v iných miestach kúpiť kvalitné, odporúčame kúpiť DVR pri kúpe TF kartu, tu, tak na zabezpečenie bežného používania auta DVR. 4.3 Palcový Dotykový Displej+ FHD1080P Vysoké Rozlíšenie Záznamu používame IPS Displej, získať viac pohodlia pre prevádzku, získať viac vyššie rozlíšenie pre videá/obrázky displej. Môžete tiež zobraziť ukážku cesty jasne, či sa zobrazenie na obrazovke spredu alebo z boku. 6 optické sklo šošovky 6 vrstiev optickej šošovky,Inteligentné anti shake, zachytiť vysoko kvalitné displeja Predné a Zadné Duálny Objektív & Zadnej strane obrazu dash má fotoaparát predný fotoaparát a zadná kamera, sledovanie ciest pred a za autom súčasne. Zadnej strane obrazu systém prijme ďaleko infračervený lúč na displeji zadné prekážky a pre jasný obraz aj v zhoršených svetelných podmienok. G-Snímač G-Snímač môže zamknúť aktuálne DVR recodering počas kritických momentov (ako sú dopravné nehody), a tým chráni vaše kvalitné nahrávky. Slučky Nahrávanie Automaticky prepíše predchádzajúce nahrávky s nové súbory s výnimkou prípadov, uzamknuté súbory, keď sa pamäťová karta je plná. 24 Hodín Parkovanie Monitor Ak DVR byť šokovaný tým, že žiadne vonkajšie sily, ako zlodej pri parkovaní, je to Parkovisko Režim funkcia vám zapnúť nahrávanie automaticky ( Teplé pripomienku, by mali byť používané s napájacieho kábla )

Rozlíšenie Kamery 1920X1080
Špeciálne Funkcie Proti Prepätiu Napätie Vplyv
Rozhranie USB2.0
Jazyk OSD Čínske (Zjednodušené)
Batérie Vstavaný
Funkcia 1 G-Sensor
Počet Šošovky 2
funkcia 3 Nočné Videnie
Video Formát AVI
Max Externej Pamäte 32G
Dotykový Displej Áno
Displej pomer 16
Pixelov 1200Mega
GPS logger ŽIADNE
Snímací Senzor 1/3"Sony Ccd
Uhol Pohľadu 170°
Certifikácia ŽIADNE
Výdrž Batérie je potrebné pripojenie napájania
Pamäťová Karta Nie Je Potrebná Reding Rýchlosť Trieda 10
Pôvodný Balík Áno
Veľkosť Displeja 4.3 palca, Dotykový displej
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Automobilové DVR
Montáž Režim Spätné Zrkadlo
Snímok Za Sekundu 25
Názov Značky jansite
Chipset Výrobca Iné
Video Kód MJPG
Funkcia 2 Cyklus Nahrávanie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty