Novinka Reduced price!
9 ks Hot Veľkoobchod Opakovane Lekárskeho Silikónu Menštruačný kalíšok na intímnu Hygienu Produkt Lady Menštruácie Copo BMC01NV

9 ks Hot Veľkoobchod Opakovane Lekárskeho Silikónu Menštruačný kalíšok na intímnu Hygienu Produkt Lady Menštruácie Copo BMC01NV

€28.81

-38%

€46.48

Nový produkt

Skladom

Štítky: 2 8 usb displej, 14uh 24v ovládač, 7480 skin clear, 7 3 microswitch, 100 g hmotnosti súbor, 32pcs vlasy luky, 3d policajnej hry, 25 galón rastlín, 2 8 dievčat noc.

Rockbrook profesionálne značky, ktorí majú venuje samotnej tvorbe najvyššej kvality menštruačný kalíšok, hygienické obrúsok a doplnky na trhu. Self-vlastnil továreň, profesionálny dizajn a rozvoj výroby, Produktov, v rozsahu od lady cup s baby plienky, detská utrite, plienky pre dospelých, pod podušku, hygienické obrúsok, pánty linkovej lodnej prepravy, ošetrovanie pad, materskej pad, teplé pad,a ďalšie. Rôzne žien intímnu hygienu výrobku

Naše výrobky sú vysoko kvalitné a cena je veľmi priaznivá. Ak chcete prejsť ceny za viac ako 10 kusov, prosím, kontaktujte nás hovoriť podrobne , podporujeme vás ako našich distribútorov, alebo OEM pohár, box a taška,vám poskytne najlepšiu cenu a dobré služby.

Nový Menštruačný kalíšok

Podľa iCare

Veľkosť S: (pre ženy, ktoré majú nie pôrode dieťaťa alebo ženy, a to až do veku 25 rokov )

Veľkosť L: (pre ženy, ktoré porodili na dieťa, alebo ktorí sú viac než 25 rokov)

V prípade, ak zákazník vybrať Doprava Zdarma služby vyberieme express spoločnosti podľa dodanie situáciu sami. Vyhradzujeme si právo pre vysvetlenie. Package poznámka: pohár s tašky, s poľa, s papiera návod na obsluhu Veľkosť poznámka: Veľké a malé veľkosti ,ak chcete mix veľkosť môže byť poznámka k nám,inak bude doprava sa iba jedna malá veľkosť, alebo jeden veľký veľkosť. prečo si vybrať nás?

Ak ste prvýkrát pohár užívateľ, odporúčame, aby ste si icare Malé pokiaľ máte super heavy toku. icare Veľké je ideálny pre skúsených užívateľov, ktorí hľadajú väčšie schopnosti a pre všetkých užívateľov, ktorí majú super heavy toku .

NOVÝ PRODUKT ICARE: Tento menštruačný kalíšok je náš nový produkt icare. Materiál používa lekárske triedy tekutý silikón. Po mnohých experimentoch inžiniermi, sa zistilo, že tento materiál je pohodlnejšie, bezpečnejšie a viac čistiť. Prísť a zažiť to. VYSOKÁ KVALITA : certifikovaný FDA. 100% BPA free, Latexové Zdarma, Dioxin Zadarmo. Opakovane použiteľné a bezpečné, Ekologické, ekonomické, s dlhotrvajúcim. Prichádza s kvalitu hygieny taška, vydrží až 12 rokov pravidelného užívania. Vybrať správnu veľkosť podľa vašej situácie. Dobrý ženský alternatívnu možnosť pre látky hygienické obrúsky. Tam má 4 vetracie otvory po okraji tento typ Menštruačné kalíšky.

BEZPEČNOSŤ práce a ochrana ZDRAVIA: nebude zlomiť svoj acidobázickej rovnováhy, žiadne alergie, žiadne plesne a močových ciest infekcie. icare menštruačný kalíšok poskytuje č vlhkosti a stuffiness, žiadny zápach a lepkavosť, bez penetrácie a svrbenie obdobia, pre vás. Bez týchto problémov, veľa gynekologických ochorení by bolo možné predísť.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: icare menštruačný kalíšok je jednoduché vloženie a odstránenie. Zložené na sterilizované menštruačný kalíšok, potom podržte spodnej časti menštruačný kalíšok a do vagíny, jemne, až kým nedosiahne krčka maternice. Po druhé, otočte Pohár, aby zabezpečili, že to je úplne otvorený a tesnenie bol vytvorený na pošvovej steny. Napokon, nastaviť rukoväť v spodnej časti, takže to sedí pohodlne a ľahko dosiahnuteľná pre vyhľadávanie.

POHODLNÉ: môžete Si vychutnať svoju šťastný okamih, ak ju používate. Plávanie, wellness, turistika, jóga, beh, alebo len spí cez noc, atď. icare menštruačný kalíšok bude musieť byť zmenený dvakrát na svetlo dní a možno aj 4 krát denne na ťažké menštruačné dní. To bude závisieť od vašich individuálnych menštruačný tok.

POUŽITIE METÓDY

1. Umyte si ruky s čistou vodou.

2. Preložte menštruačný kalíšok tak, že široký otvor na menštruačný kalíšok je vykonaná menšia, ktorý sa zasunie. Dve z najpopulárnejších metód sú : Úder Nadol a C-násobne.

3. Je dôležité, aby sa uvoľní svaly pri vkladaní menštruačný kalíšok, takže nájsť pohodlné miesto. Vložiť zložené menštruačný kalíšok a po celý pohár je vo vás, odstrániť prst a nech je to pop otvoriť.

4. S čisté ruky, opatrne vytiahnite stopku pohára a otočte ju, aby Ho; alebo dať prst do pošvy, aby sa menštruačný kalíšok menšie a potom sa t von.

5. Odstrániť váš menštruačný kalíšok a prázdne zhromaždené tekutiny.

6. Ak chcete použiť znovu, odporúčame varu pohár pre 3-5 minút vo vode alebo sterilizáciu pomocou pary.

❤ Produkt Certifikát ❤

Náš produkt má kvality. Pre zdravie ženy, vyrobené zo 100% lekárskeho silikónu, použiť aj na výrobu silikónových hlavica pre dieťa. Ktoré testovali FDA, SGS, CE, protokol o skúške a tak ďalej.

❤ Zákazníckych Recenzií ❤

Pls neváhajte a kontaktujte ma, ak existuje niečo, čo môžeme pomôcť. Bolo by veľmi ocenili, ak by ste nás nechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu.Sa usilujeme zlepšiť sami seba z hľadiska služieb,kvalitu,získavanie,ect. SLUŽBY

Hot predaj výrobkov z najlepších predajcov

Všetky objednávky odoslané z www.koronabazar.sk skladov do 24 hodín

Špecializované zákazníka služby

BALENIE A DOPRAVA ZÁRUKA

Užite si pokoj s www.koronabazar.sk dvere-na-dvere, balenia a dopravy ochrany

Certifikát SGS / INTERTEK / KEBS / ISO / NAFADC
Číslo Modelu BMC01-9P
Názov Položky Lekárskeho Silikónu Menštruačný Kalíšok
farba Navy / Zelená / Oranžová / Červená / Žltá / Ružová / Fialová / Biela / Číre
Package Pohár + Látkové Taška + Návod + Darčeková Krabička
Veľkosť 1 Small; 2 Large
Materiál 100% lekárskeho silikónu
Materiál pôvodu U. S. A
Položka Druh Na Intímnu Hygienu
Produkt Výťah Čas 10 Rokov
Druh Opakovane
Množstvo 9
Názov Značky Icare

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty