Novinka Reduced price!
LCD Digitálny Dispaly Obľúbené Ploché Žehličky/Vlasy Staighteners/Kaderníctvo, Nástroje

LCD Digitálny Dispaly Obľúbené Ploché Žehličky/Vlasy Staighteners/Kaderníctvo, Nástroje

€17.31

-18%

€21.11

Nový produkt

Skladom

Štítky: prúd vlasy staightener, n910c, žena vlasy staightener, prenosné curler straightener, taška neverfull, amoled lcd poznámka 8, taška mm, poznámka: obrazovky, ozubené lcd modul, profesionálna vlasová staightener.

Digitálny Displej LCD so tepla nastavenie rozsahu 122°F – 480°C/ 50°C – 232°C •Rýchly 30 druhý teplo a neustále tepla •Duálne napätie pre použitie na celom svete •Auto cut-off po 55 minút •2.5 M 360° Spleti-Free Otočný Napájací Kábel • 110-120V 220-240V, 50/60Hz.Univerzálne napätie pre world-wide použitie •1 rok záruka • Všetky kryštály husto na oboch stranách ploché Železo prípade 100% ručne remeselníka,č stroje sa používajú.

O Preprave:

Naše produkty Loď na celom Svete. Položky sú dodávané z Číny pomocou leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 15 do 25 pracovných dní. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže trvať až 30 do 90 obchodný deň. Poznámka: budeme odmietnuť všetky spory spôsobené tovaru v tranzite. Ak nesúhlasíte pravidlo, pls nerobia, aby najmä Rusko, Brazília, Taliansko....

Návrat Politiky:

Ak ktorýkoľvek produkt je chybný po prijatí, prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu, návrat je prijatá do 2 dní po kupujúcemu prijatie položky. Vrátený tovar má byť v jej pôvodnom stave. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného. Po obdržaní vrátiť urobíme výmenu závisí od našej dostupné sklade, ak nie je k dispozícii, a vrátenie bude vydaná.

Spätná väzba:

Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie. Pošlite nám e-mail pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť akýkoľvek spor. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.

Materiál ABS
Platné vlasy Suché
Položka Druh Žehlička
Regulátor Teploty Digitálne
Priemer tepelný vodič 21-30 mm
Optimálne tvarovanie čas 3-5 min.
Zdroj Napájania elektrické
Komoditné Certifikácie Kvality ce
Moc 40W-59W
Certifikácia ce
Termostat Úprava Segmenty Ostatné
Napätie 210-240V
Napájací Kábel Chvost Montáž Režim 360° Otočná
Materiál tepelnej dosky/bar TITAN
Min. teplota 80 °C
Max. teplota 230°C
Číslo Modelu HBF-02
Rozmery Vykurovacej Dosky 90x24mm
Životnosť tepelnej dosky/bar 10,000-20,000 krát

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty