Novinka Reduced price!
4 6 Os MPG, Univerzálny Prívesný Ručného ručný pulzný generátor 5V 12V 24V s Núdzového Zastavenia na cnc router stroj

4 6 Os MPG, Univerzálny Prívesný Ručného ručný pulzný generátor 5V 12V 24V s Núdzového Zastavenia na cnc router stroj

€26.49

-14%

€31.16

Nový produkt

Skladom

Štítky: motory cnc encoder, 12 osi cnc, elektrické ručné zastrihávač, motorové rotačné, mach3 cnc ručné koliesko, mach3, cnc prívesok, ručné koliesko mpg, cnc ručné koliesko, calt encoder.

Kábel: (Ľahko otvoriť, asi 3 m): Dovezených materiálov, stredná tvrdosť, môže vydržať viac ako 300 000 krát Prípade: nové ABS materiálu, Ručného kolieska so silným magnetom a háčik

Prívesok Ručného kolieska majú 3 druhy: 1.Napätie 5V 100PPR.Všeobecný model,prispôsobiť 98% trhu 5V ručného napájanie systému 2.Napätie 12V 25PPR.Vhodné na Mitsubishi 3.Napätie 24V 100PPR.Vhodné pre PLC s 24V napájanie Funkcie : 1.Kábel: (ľahko otvoriť, asi 3 m): dovezených materiálov, stredná tvrdosť, môže vydržať viac ako 300 000 časy naťahovania 2.Bývanie: Nové ABS materiál odolný voči Korózii Nie je ľahké zlomiť 3.Kapela prepínač: FD prepnúť z Taiwanu Fuhua Spoločnosti Špecifikácia: nie je pripojené vodiče musia byť rezané na holé medené,potom jeden po druhom balík, nedotýkajte nič iné linky, komponenty, domov a bytov, aby nedochádzalo ku skratu. 1.Prosím, prečítajte si pozorne pred elektroinštalácie, tak nie je dotknuté ručného prevádzky. 2.The encoder je schopný zvrátiť, napätie je príliš vysoké na to, aby sa spálili, zvyčajne 5V, ako nová generácia Siemens, ale mitsubishi pripojenie 12V, PLC connect 24V. 3.COM bod je ručného spínača verejného bod, musí byť pripojený, inak prepínač nebude fungovať správne. 4.Ručné koliesko je ľahké zvládnuť, kolízie je ľahké byť poškodený, rotujúce kód disku a prenos nemôže byť príliš tvrdý, tak nie ovplyvňujú životnosť 5.Ak nemáte -, B - signál, že nemáte na pripojenie 6.Ak mitsubishi nemá A -, B - signál, PLC nemá A -, B - signál, tieto signály nie sú pripojené.

Štýl Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Napätie 5/12/24V
OS 4/6
Materiál Plastové

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty