Novinka Reduced price!
8pcs Multi-Funkčné Prenosné Ucho Tipov Pre Ženy, Mužov Ušné Starostlivosť Nástroje ušného mazu Odstraňovač

8pcs Multi-Funkčné Prenosné Ucho Tipov Pre Ženy, Mužov Ušné Starostlivosť Nástroje ušného mazu Odstraňovač

€2.85

-43%

€5.00

Nový produkt

Skladom

Štítky: handričkou muž, pre mužov, handričkou mužov, muži sveter, muži nastaviť, muži lete, muž sveter, muži hodinky, hoodi mužov, Muž.

ETEREAUTY 8pcs Multi-funkčné Prenosné Ucho Tipov pre Ženy, Mužov

Popis

Ste stále lízanie vaše uši, pretože zlým spôsobom, ktorý ovplyvňuje váš sluch? Použite náš ETEREAUTY uchu na odstránenie vosku auta a povedať zbohom neslušné, spôsob škrípanie uši, vyhýbanie sa nehodám. S rôznymi typmi ucha vyberie na splnenie rôznych požiadaviek. Prichádza s úložný box a čistiaca kefa pre ľahké prenášanie, skvelé pre každodenné domáce použitie alebo cestovať, a tiež dobrý darček priniesť viac zdravie, rodina a priatelia.

Funkcie

- Značka: ETEREAUTY.

- Farba: Ruténium black.

- Materiál: Nerezová oceľ.

- Veľkosť balenia: 14.5 x 3 x 1,2 cm (špecifické veľkosť je zobrazené na obrázku).

- Naše ucho výber sú vyrobené z lekárskej triedy z nehrdzavejúcej ocele, odolné a anti-hrdza, ľahko čistiť a sterilizovať.

- Oni sú extra odolné na použitie a nie ľahko narušiť. Tieto nástroje sú bezpečné pre osobné a rodinné použitie, keď sa používa správne.

- S jar ucho vybrať, tradičné ucho vybrať, špirála ucho vybrať, všetky ich bude užitočné v anti-svrbenie, masáže a čistenie zvukovodu a zároveň poskytuje neuveriteľné pre vás pohodlné.

- Dodáva sa s prenosnou úložný box, ktorý môžete nosiť pre každodenné domáce použitie alebo na cestovanie. A čistiaca kefa je ideálny pre čistenie ich ďalšom použití.

- Venujte prosím pozornosť, že zvukovod je ľahko poškriabať, tak vždy používajte odstránenie ušného mazu nástroje jemne a opatrne.

7 x ETEREAUTY Ucha vyberie 1 x ETEREAUTY Čistiaca kefka

Číslo Modelu Ušné Starostlivosť
Názov Značky ROSENICE
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Veľkosť 8pcs

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty