Novinka Reduced price!
7pcs Najrôznejších Prírodný Šampón, Mydlo, Bar Vlasy Vyživuje Glossing Čistý rastlinný Ručné Vlasy, Šampón, Mydlo, Spracované za Studena

7pcs Najrôznejších Prírodný Šampón, Mydlo, Bar Vlasy Vyživuje Glossing Čistý rastlinný Ručné Vlasy, Šampón, Mydlo, Spracované za Studena

€2.82

-28%

€3.92

Nový produkt

Skladom

Štítky: prírodné mydlo bar, vlasy šampón, šampón, keratín magic, dove, ruky mydlom, čierne vlasy šampón, profesionálny šampón, šampón pre vlasy, vlasy olej.

Popis:

Čisté prírodné rastliny, prísady a č drsných čistiacich chemikálií, takže môžete použiť to s istotou, aj s citlivou pokožkou. Prichádza s 7pcs najrôznejších šampón tyče s differnet účinnosti a vôňa.

Prírodný šampón bar čistí a podmienky vaše vlasy s hydratačnými matica oleje. Opustia všetky vlasy, aj suché, spracované zámky, hľadá lesklý, lesklé a mäkké. Rastliny olej pracuje na upokojenie pokožky hlavy, príliš, a tiež požičiava jeho silná aróma na tento bar je sladké a údená parfum.

Šampón bary sú 100% ekologické a prírodná, úplne bez umelých farbív, sulfates, chemikálie a iné látky, ktoré poškodzujú vaše vlasy. PH vyvážený a bezpečné pre ošetrené vlasy. Jemný a účinný recept robí naše produkty, vhodné pre mužov, ženy, dospievajúcich, deti, bábätká, tehotné a dojčiace ženy.

Okamžite obnoviť vašu prirodzenú farbu vlasov, z šedivé vlasy na živý tmavej farby, získať si dôveru späť vzhľad a pocit mladší znova s all-nové vlasy stmavnutie šampón bar.

Hlavná zložka, Polygonum má schopnosť aktivovať Melanocytoch – pigment-buniek produkujúcich v vlasové folikuly, ktoré podporuje krvný obeh scalps, ktorý stimuluje rast vlasov, výsledkom je zlepšenie rastu vlasov len za pár týždňov.

Špecifikácia:

Veľkosť: 3x3x1.2cm

Hmotnosť: 10g

Typ: Med + Citrón + Zázvor +Polygonum Multiflorum + Jasmine + Škorica + Levanduľa

Balenie Obsahuje:

7 Kusov Šampón Bary

Pôvod CN(Pôvodu)
Množstvo 7pcs
Číslo Modelu Pevné Prírodný Šampón, Mydlo Bar
Pohlavie Unisex
Typ Vlasov VŠETKY

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty