Novinka Reduced price!
Sex Bábika Masturbácia, 1:1 Kópiu 3D Realistické sexuálnu Hračku, Realistické Silikónové Žena Análny Prsia Pošvy dospelých sexuálnu Hračku, Super mäkké 6 kg

Sex Bábika Masturbácia, 1:1 Kópiu 3D Realistické sexuálnu Hračku, Realistické Silikónové Žena Análny Prsia Pošvy dospelých sexuálnu Hračku, Super mäkké 6 kg

€71.17

-40%

€118.62

Nový produkt

Skladom

Štítky: moje sexuálne hračky, hračky pre dospelých, vagina, sex hračky, bdsm hračky, silikónové sex bábiky jazyk, sex, análny plug, muž masturb, reborn.

【Ste Aan Vždy Cítiť Radosť] vyzýva Je ona na služobnú cestu? Ste menštruáciu? Ste tehotná? Keď takéto nepríjemnosti sa vyskytuje, Oshawa Handjob sám nemôže uspokojiť svoju túžbu. Pretože tam je zmysel skutočný sex, prináša táto veľké onahoru, aby váš domov bude riešiť vaše predchádzajúce problémy ihneď. Ona je vždy šťastný počas núdze, tak zažije viac pohodlia a vzrušujúce pohodlie, než jej.

【Vysoká-Triedy TPE Materiálu · Kremíka] vyzýva celý onahole používa silikónový materiál, ktorý je jemný k pokožke, a to má svieži pocit, poskytuje skutočnú radosť v dvoch otvorov. Vnútorná štruktúra vyrobené z kovu je pevná a krása tela je hit z prednej a vyrobené vaginálne cum výstrel, a sex ako cowgirl, psíka, držanie tela, normálnej polohe atď. ktoré štrajku zo zadnej s búšenie a údery pás môžete vychutnať poloha.

【Ideálny Tvar Tela a Mäsité Pocit] vyzýva ste spokojní s jej tvar tela? Nebojte sa, to polovica tela love doll je určená na nosenie 1: 1 s krásou tela model. Rovnako ako panny pošvy, ružové bradavky, a sexy veľké prsia, to má tiež pekné lopatka, bikiny, most a zadok, že nie je pripravené pre širokú verejnosť. Že ma domov, budem slúžiť ako milovník a len jeden master navždy.

【Ideálne Polovicu Tela Láska Bábika] vyzýva Už ste niekedy chceli, ideálnu postavu rovnako ako krása tela model vo vašom srdci? Chceš ma mať okrúhly tvar, krásne nahor broskyňa spodok, ideálny veľké prsia, diera s hryzenie zmysel, atraktívny análny, ružové bradavky a veľké? Ste stále stratil? Som vás hneď domov, aby môj majster sen prísť pravda.

Užite si sexuálne blaženosti, ako nikdy predtým - táto bábika sa snaží priniesť veľkú spokojnosť a radosť, aby sa každý o svoje sexuálne potreby. To bolo dokonale prispôsobené do normy - a predstavuje dokonalé imitácie skutočných anatómie.

Táto bábika je vyrobený z lekárskeho silikónu, ktorý sa ľahko čistí a funguje perfektne vodou riediteľné mazív. Táto možnosť je jedinečný, hladká, elastická a neobsahuje latex alebo ftalát.

Popis Výrobku:

Farba: Mäso

Prepravná Hmotnosť: 6 kg

Veľkosť produktu: 33 cm x 28 cm x 15 cm

Prsia: 56 cm, Pás: 42 cm, Boky: 55 cm

Materiál: TPE

Ako vyčistiť? Vo vnútri výrobku, je pevná, vyhnúť sa treniu a škrabance na penis. Pomocou mazacieho oleja pri vkladaní. Po používať, použiť mydlo alebo orgánu, mydlo, aby sa vaša mačička, umyť vo vnútri končekmi prstov, utrite ju čistou utierkou a uložiť. Vyhnúť vysoká teplota a vysoká vlhkosť počas skladovania procesu. Udržať čisté a dobre vetrané.

Všetky naše sexuálne hračky sú balené v diskrétnom box. A ak nie ste spokojní s našimi produkt, prosím kontaktujte nás, sľubujeme ideálne po-predajný servis.

NELOTY Z Japonska Zameraním na Jemné Rezbárske - Veľké Sexuálne Hračky NELOTY je popredný výrobca špecializujúca sa na TPE sex bábiky značky. Značky začal v Japonsku, a má výskum a vývoj, dizajn tím v Japonsku, obalový design, formy tvorby, vstrekovania plastov, plastových liatím Silikónové výroby a skúšky vzorky Od roku 2015, boli sme naše výrobky dodáva do mnohých slávnych sex bábiky on-line obchodov. A sme zriadili pre globálny odbyt v U. S Europ ean, Juhovýchodná Ázia,Japonsko a Kontinentálnej Číne trhoch, a to buď v ODM alebo OEM spolupráce. Všetky naše sex bábiky prešli certifikácia CE a RoHS.A sme ocenili továrne audit SGS Predostavlyaem konkurencieschopné ceny distribútor, predajca a koncoví používatelia.

Jemné Výrobného Procesu Globálnej Certifikácie Globálne Zámorské Sklady Rozloženie, aby ste mohli získať tovar rýchlo, zriadili sme skladov v mnohých krajinách. Môžete dostať tovaru do 2-7 dní potom, čo expedície cez zámorské sklady. Môžete ušetriť náklady a zároveň skrátenie prepravného času. Prostredníctvom výpočtu, prepravné náklady, je uložených viac ako 50%, a prepravného času je skrátiť o 10 až 30 dní. Nemecký Sklade Doba Dodania: Nemecko Francúzsko Taliansko Španielsko Veľká Británia Poľsko Rumunsko Holandsko Belgicko Grécko česká Republika,Portugalsko Švédsko Bulharsko Dánsko Maďarsko Rakúsko Fínsko Slovensko Nórsko Írsko, Chorvátsko, Litva Slovinsko Lotyšsko, Estónsko Luxembursko maďarsko Malta nemecko Švajčiarsko Dodanie Oblasti: 2-5 deň Japonsko Sklade Doba Dodania: Všetkých oblastí Japonska Dodanie Oblasti: 2-5 deň USA Sklade Doba Dodania: Všetkých oblastiach USA Dodanie Oblasti: 2-5 deň Ruska Sklade Doba Dodania: Rusko, Ukrajina, Bielorusko Dodanie Oblasti: 2-10 deň Brazília Skladu V príprave

So Sexuálnym Podtextom No
Typ 1
Položka Druh Masturbators
Veľkosť
Materiál 2
Názov Značky Neloty
Sexuálne hračky pre mužov
Materiál Silikónové
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia
Hmotnosť
2 Otvory
Nemravný Obrázok No
Číslo Modelu JS-11
Package

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty