Novinka Reduced price!
4PCS/Veľa 5XL Pánske spodné Prádlo Boxerky Homme Muž Modálne Spodky Značky Šortky boxerky Sexy Muža Panites Boxer Bavlnené nohavičky

4PCS/Veľa 5XL Pánske spodné Prádlo Boxerky Homme Muž Modálne Spodky Značky Šortky boxerky Sexy Muža Panites Boxer Bavlnené nohavičky

€10.18

-58%

€24.82

Nový produkt

Skladom

Štítky: saf sexy mužov, homosexuáli bielizeň, 5xl ženy, boxer muž, 5xl muž, homosexuáli plavky, lingery sklzu gay, muž bielizeň, muži bielizeň, 9xl.

L 40-55kg

XL 55-65 kg

XXL 65-75kg

XXXL 75-90 kg, Prosím zvoľte si veľkosť podľa vašej hmotnosti, on je Ázijských veľkosť

W holesale a Drop shipping

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 7 až 15 dni, aby sa dospelo.

Pls napíšte nám o celú sumu.

Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás .

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Pls dp nie je otvorený spor prvý.

Doprava:

Package sú dodávané sa na www.koronabazar.sk Štandardná Doprava www.koronabazar.sk, Epacket a DHL Globalmail, To všetko trvá 8-20 dni, aby sa dospelo.

Doručenie do ostatných krajín : Všeobecne povedané , Bude loď vašej objednávky od Číny Čína Príspevok Redistered Air Mail v 3-7 pracovných dní . Je to o 15-60 dni pre väčšinu krajín , v niektorých krajinách môže trvať aj viac dní, ako je Brazília ,Argentína. Ak dátum doručenia prichádza , ale ste nedostali položky , sa môžete skontaktovať s nami predĺženie dodacej lehoty . Vracia : Ak ste prijímať chybný alebo nesprávne položku , alebo nejaké iné problémy , prosím, najprv kontaktujte nás bedore budete robiť čokoľvek . My vám ponúkneme uspokojivé riešenie. Venujte pozornosť na skutočné farby . Môže to byť rôzne niečo z obrázkov v dôsledku rôznych monitoroch. Spätná väzba : Prosím, daj mi 5 hviezd a nechať pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovary a služby, ak nie je žiadny problém . Prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnej väzby .

Pohlavie MUŽI
So Sexuálnym Podtextom No
Vzor Typ Pevné
Pôvod CN(Pôvodu)
Nohavičky & Boxery Boxerky
Materiál Bavlna
Veľkosť L,XL,2XL,3XL,4xl,5xl
Číslo Modelu njr
Nemravný Obrázok No

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty