Novinka Reduced price!
Dámske Nohavice Elastický Pás Vrecká Harajuku Nohavice 2020 Jeseň Sladké Roztomilý Dievča Prúžok Bežné Nohavice

Dámske Nohavice Elastický Pás Vrecká Harajuku Nohavice 2020 Jeseň Sladké Roztomilý Dievča Prúžok Bežné Nohavice

€11.71

-50%

€23.42

Nový produkt

Skladom

Štítky: harajuku hárem nohavice, bežné harajuku nohavice, otvor harajuku nohavice, harajuku palazzo nohavice, harajuku štýl nohavice, farba harajuku nohavice, orange harajuku nohavice, zk harajuku nohavice, nohavičky harajuku nohavice, hodváb harajuku nohavice.

M L XL 2XL

Drop Shipping & Veľkosť

Prezentovať Model a Produktov

Umývanie Pokyny

Podrobné umývanie pokyny. Pre príklady, pranie pri teplote nie nad 30, nepoužívajte bielidlá, zavesiť suché, nie železa, nie chemické čistenie, atď.

Značka Príbeh & O NÁS & Našej Továrni

YUPINCIAGA bola celosvetová on-line obchod pre ženy-móda od roku 2010. Naším cieľom je poskytovať vždy vysoká hodnota trendy ceny na neuveriteľné ceny a zároveň zabezpečiť vysokú kvalitu serice pre našich zákazníkov. Sme cieľ našej položky mladých dievčat trendy a dámy módne oblečenie príslušenstvo cez mobil a web platformy. ponúkame drop shipping a veľkoobchod ,služby pre našich zákazníkov. Navrhujeme ,sourse,trhu a predať oblečenie. Máme loď položky z našich skladov takmer everycountry v našom svete.

Vrátenie a Výmena

1. Ak ste nešťastný z akéhokoľvek dôvodu, alebo máte problém s vašou objednávkou, prosím, dajte nám vedieť pred odchodom krmivo chrbtom. Budeme viac ako šťastní, ak sa chcete vrátiť, alebo vymeniť položky. 2. Sme vždy posielať náš balík s bezpečne zabalený. Ak vidíte niečo zlomené, keď dostanete balík, prosím, fotografovanie hneď namiesto zrušiť ho! A môžeme začať naše vrátenie a Výmena hneď! 3. Sme milý a poctivý predajca. Dúfame, že každý kupujúci bude užite si nakupovanie tu. Snažíme sa o pozitívnu spätnú väzbu na všetky transakcie.Pred otvoriť sporu, prosím, kontaktujte nás. 4. Budeme radi, aby vám ponúkli naše skvelé služby!

Materiál Bavlna
Číslo Modelu 2009048240
Názov Značky YUPINCIAGA
Fit Typ Voľné
Pás Typu MID
Pohlavie ŽENY
Uzavretie Typ Elastický Pás
Dĺžka Full Length
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Textílie Typ Broadcloth
Dekorácie Vrecká
Predné Štýl Byt
Vzor Typ prekladané
Nohavice Štýl Rovné
Štýl Príležitostné

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty