Novinka Reduced price!
Moderné Domova Láska Citácie Wall Art Plátno na Maľovanie Nordic Plagát Minimalistický Tlač Dekoratívne Nástenné Obrazy pre obývacia Izba

Moderné Domova Láska Citácie Wall Art Plátno na Maľovanie Nordic Plagát Minimalistický Tlač Dekoratívne Nástenné Obrazy pre obývacia Izba

€2.42

-45%

€4.40

Nový produkt

Skladom

Štítky: šťastná láska obrázok, gay love obrázok, brzdy byd, akatsuki plagát, haval m2, láska, obrázok, obrázky, retro, láska manželka obrázok, filmový plagát, auto corolla.

About product (o výrobku:

- Maľovanie nie je handmade, to je vytlačené stroj na Plátno to, čo je najlepší materiál pre plagát,to je hrubé,storng,nepremokavé, plagát má živé farby a nezmizne.Je ideálny pre domova,deti spálne dekorácie,obývacia izba dekorácie,darčeky.

- Udržať dole, náklady na dopravu a vyhnúť rám poškodené na prepravu, č. mat,č vnútri rámu,č mimo rám ,len plátno.

O poštovné:

- Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne alebo úplné pred mieste objednávky.

- Balíček bude odoslaný s ePacket a Čína príspevok leteckou poštou zdarma,prosím, kontaktujte nás, ak chcete, experss dodanie.

- Očakávaný dátum dodania bude mať vplyv na ciel, počasie atď., niekedy to môže trvať trochu dlhšie prijímať, Prosím, kontaktujte nás, keď ste nedostali package rozšíriť vašu objednávku ochrany čas .

O servis:

Snažíme sa čo najlepšie služby na uspokojenie kupujúci,prosím, kontaktujte nás, ak tam je nejaký problém s kvalitou , položka nie je prijaté, atď., vrátenie alebo výmena je prijateľné.Prosím, nenechávajte negatívna spätná väzba pred kontakt.Vďaka!

Technics Sprej Na Maľovanie
Rám režim Bez rámu
Plagáty A Výtlačky Dekoratívne Obrázky
Médium Nepremokavé Atrament
Štýl Moderné
Predmety List
Materiál Plátno
Plagát Na Stenu Obrázok Maľovanie
Rám No
Plátno Plagát Plátno Výtlačkov
Obrázok Na Stenu Nástenné Plátno
Tvar Vertikálne Obdĺžnik
Číslo Modelu D822
Formulár Jeden
Pôvodný Áno
Názov Značky qunexc
Podpora Base Plátno
Druh Plátno Potlače

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty