Novinka Reduced price!
T12 75W Mini Elektrická Spájkovačka Nastaviteľná Teplota na Spájkovanie, na Zváranie Stanice DC 12-24V Digitálny Displej DIY Rukoväť Auta SH72

T12 75W Mini Elektrická Spájkovačka Nastaviteľná Teplota na Spájkovanie, na Zváranie Stanice DC 12-24V Digitálny Displej DIY Rukoväť Auta SH72

€11.17

-32%

€16.43

Nový produkt

Skladom

Štítky: 3 vzdať sa, sh72 65w, blurolls prusa mk3, ksger t12, cínové spájky, diy electron auta, žehlička na spájkovanie ts100, viesť skrutku t8, flex hriadeľ nástroj, žehlička na spájkovanie.

➥ Poznámka

Pretože existuje mnoho nastaviť, prosím, prečítajte si pozorne a vybrať sa na objednávku. Ak nie je model, ktorý potrebujete, kontaktujte nás, a my sa zhodujú s typom spájkovačka tip chcete. Ak máte akékoľvek otázky, prosím zanechať správu.

Nový model má nasledujúce nové funkcie:

1. Real-time zobrazenie teploty 2. Teploty korekcia (teplota bol kalibrovaný pred odoslaním) 3. Čas spánku úprava (predvolené nastavenie je 15 sekúnd) Technické Parametre Napájanie požiadavky: DC DC12V~26V Rozhranie: DC5.5--2.1 (interné pozitívne a externé negatívne) nemožno zvrátiť Teplota: 150~450℃ plynulo nastaviteľný (teplotný rozdiel je plus alebo mínus 10 stupňov) Cín: 6 sekúnd (24V) Spájkovačka tip model: spoločné pre všetky T12 spájkovačka tipy Najnovšiu verziu elektrická spájkovačka pokyny Zadajte teploty kalibrácia a spánku nastavenie kroky 1. Použiť DC napätie na rukoväť (nie vloženie vykurovacieho telesa) a na displeji sa zobrazí "EEA" 2. Po hrot spájkovačka je otočený na "zem", potom rýchlo zvýšiť tip spájkovačka na bod, do "neba" a budete počuť zvuk gravitácie spínača v rukoväti. V tomto čase začne počítať modré svetlo na rukoväť blikajúce 7-krát, a potom rýchlo premeniť ho na druhý krát. Bod tip spájkovačka na "zem" (nie shake) a potom okamžite bodu do "neba", a potom ukážte na "zem" opäť po modrá kontrolka bliká na 7 krát. Na tento čas, teplota oprava digitálneho trubice sa zobrazí "000" a na špičke spájkovačka bude bod "zem" a "neba" digitálne rúry sa pridať. Ak rukoväť je stále alebo tip spájkovačka je otočený do "neba" na 3 sekundy, to automaticky prejde do režimu spánku nastavenie času, digitálny trubice zobrazí pôvodnej hodnoty "15", a na špičke spájkovačka bude ukazovať na "zem" a digitálne trubice z "neba" pridá jednu sekundu . Spánok čas je možné nastaviť až do 99 sekúnd Teplota oprava metóda (kalibrácia teploty môže byť zmenená len na zápornú hodnotu. Prosím, kalibráciu, keď to nie je potrebné. Pretože teplota bol kalibrovaný pred odoslaním) 1. Vloženie vykurovacieho telesa do rukoväte, otočte gombík, aby sa digitálne trubice displej 300 alebo hodnotu väčšiu ako 200 2. Použiť teplota corrector test skutočná teplota vykurovacej core a napíšte, teplota "xxx" v tomto čase 3. Pozrite si kroky na zadanie teploty korekcia nastavenie ak chcete zadať nastavenie teploty, digitálny trubice zobrazí "000" 4. Hodnoty nastavte pomocou digitálneho trubice = teplota testované podľa teploty tester-teplota sa nastavuje digitálne trubice; Napríklad: teplota nastavená gombík je 260, a skutočná teplota spájkovania železa tip testovaný teplomer je 300 Potom, keď sme zadajte digitálne trubice, zmeniť "000" na "040", ktorý je 300-260 Čas spánku nastavenie metóda 1. Po zadaní sa nastavenie teploty, spájkovania železa hlavu bude stáť ešte na 3 sekundy a čakať na to, aby automaticky zadajte čas spánku nastavenie 2. Počiatočná hodnota z režimu spánku dobu 15 sekúnd a maximálna je možné nastaviť do 99 sekúnd. Popis stránky možnosti: 1: je 10 typov spájkovačka tipov na tento odkaz pre výber. Ak nie je model, ktorý potrebujete, kontaktujte nás, a my sa zhodujú s typom spájkovačka tip chcete. 2: Prvá možnosť je zahrnúť len T12 rukoväť ( bez spájkovačka tip )

T12 Mini Elektrická Spájkovačka

Funkcia 2 spájkovačka auta
Funkcia 5 Prepracovať Stanice Tepla Ceruzka Oprava Nástrojov
Rozmery Rukoväť 165 mm
Funkcia 3 T12 Prenosné Elektrické Spájkovačka
Výstupný Výkon 75W
Funkcia 4 Spájkovačka Tip
Názov Značky Dusco.E
Číslo Modelu t12
Je To Inteligentné Zariadenie No
Pôvod CN(Pôvodu)
Vstup Voltagle 12-24V
Výstupná Teplota Vody 200-450
Funkcia 6 T12 Spájkovanie Tip
Certifikácia CE
Teplotná Stabilita Nastaviteľná Teplota
Funkcia 1 T12 spájkovacie stanice

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty