Novinka Reduced price!
Amazfit Pokraji Lite Smartwatch anglickú Verziu 20 Dní výdrž Batérie Huami verge2 GPS Športové hodinky Srdcového tepu IP68

Amazfit Pokraji Lite Smartwatch anglickú Verziu 20 Dní výdrž Batérie Huami verge2 GPS Športové hodinky Srdcového tepu IP68

€103.46

Nový produkt

Skladom

Štítky: telefón nepremokavé, smartwatch, amazfit, amazfit huami, jednoduché hodinky, gps, amazfit os, ochrana amazfit pokraji, comput monitor, hs6620d smart hodinky, amazfit verg.

Amazfit Pokraji Lite Smartwatch anglickú Verziu 20 Dní výdrž Batérie Huami verge2 GPS Športové hodinky Srdcového tepu IP68

Upozornenie:

Pre objednávky, dodacie z Číny, je tu šanca, že vám bude účtovať dane podľa zvyky svojej krajiny. To závisí od krajiny vášho práva. Doručenie do domov Lodnej dopravy z hong kong podľa www.koronabazar.sk štandardná Doprava.Výpisy o 15-25 Dní(70%),Ak nechcete dostávať pozemok s v 60 dní, budeme vám vrátime plnú sumu.

Amazfiit Pokraji & Pokraji LiteFEATURES POROVNANIE

Amazfit Pokraji lite Zaujímavosti

1.3 Palcový Farebný Displej AMOLED

1.3 Palcový AMOLED displej s vysokým rozlíšením, je zobrazený obsah živšie a krajšie. Väčšie obrazovky, sa zmestili šírka zápästie, prinesie príjemný pocit z nosenia. Veľká obrazovka zobrazuje komplexné a bohaté informácie, zvýšiť zápästie, efektívnosti, je zrejmé.

7 Športy & GPS + GLONASS Duálne Satelitný Systém určovania Polohy

Na AMAZFIT Pokraji Lite smartwatch má vstavaný 7 športy, vrátane beží, krytý beh, beh, chôdza, eliptický trenažér, vonkajší jazda na koni, krytý koni. V rovnakom čase, GPS+GLONASS binárne positioning system bol pridaný do presne nahrať svoj pohyb, trajektória a povie, množstvo spálených kalórií.

Optický Snímač, 24-hodinový Tepovej frekvencie

Na AMAZFIT Pokraji Lite smart hodinky používa novú generáciu vysoko precízne optické senzory a algoritmy pre presnejšie monitorovanie a nižšiu spotrebu energie. All-deň srdca rýchlosť nahrávania funkcia vám umožňuje zobraziť vaše zmeny srdcového rytmu po celý deň, zistiť, abnormality v čase.

20 Dní Dlhý Pohotovostný

Nie je jednoduché predĺženie dĺžky života na inteligentné hodinky s bohatou sadu funkcií a AMOLED farebný displej. Ale AMAZFIT Lite smart hodinky so zabezpečí asi 5 dní, ultra-dlhý pohotovostný čas na úplné nabitie.

Ďalšie Funkcie

Huami Amazfit Pokraji Lite smartwatche má tiež funkciu hovor pripomienky a SMS správy, krokomer, spánku monitorovanie.

Výkon Váš Mládež

GPS Smartwatch S AMOLED Displejom a 20-deň výdrž Batérie

1.3-palcový AMOLED displej

1.3-palcový AMOLED displej s rozlíšením 360 x 360, pre panoramatický výhľad na všetky dôležité informácie a živé farby, prináša krištáľovo čisté zobrazenie skúsenosti. Corning Gorilla 3 vystužené sklo + anti-odtlačkov prstov povlakom je odolné proti poškriabaniu a ľahko udržiavať v čistote.

Cestovná nabíjačka zadarmo a starať zadarmo!

Low-spotreba senzory a optimalizovaný algoritmus umožniť 20-dňovú životnosť batérie. S vstavaným-in ultra-low power Sony 28nm GPS čip, hodinky možno dosiahnuť životnosť 40 hodín* s podporou GPS športy nepretržite.

MULTI ŠPORTY, KTORÉ MOTIVUJÚ VÁS

Viaceré športy plne ťuknite na položku svoj potenciál. Údaje v reálnom čase počas cvičenia môže pomôcť vybudovať si dobré návyky.

GPS+GLONASS

GPS+GLONASS, dual-mode polohy umožňuje vyhľadávať satelitné signály rýchle a presné sledovanie trasy a vzdialenosti, zatiaľ čo beží, pešo alebo na bicykli.

ZAHŔŇA STAROSTLIVOSŤ PRE VAŠE ZDRAVIE

Celodenné automatické srdcovej frekvencie detekcie Podporovaný high-presné optické senzory a profesionálne algoritmy.

Real-time zóny srdcovej frekvencie

Môže byť základný metrický optimalizovať vaše cvičenie a lepší výkon.

Srdce-sadzba upozornenie

Na hodinky, bude vibrovať, keď zistí, tepová frekvencia, ktorá presahuje upozornenie hodnotu.

PODROBNOSTI PRE ZDRAVŠÍ ŽIVOT

Spánok sledovania

Nosenie hodiniek počas spánku v noci, a nech ho sledovať a analyzovať váš spánok údajov.

Sedavé pripomienky

Na hodinky, bude vibrovať, aby vám pripomenuli, ak ste boli sedieť na dlhú dobu.

ŠETRNÉ FUNKCIE PRÁVE PRE VÁS

Prispôsobiteľné hodinky,ovládanie Hudby Smart Oznámenia,Pripomienka Udalosti Tichý alarmy s prispôsobeného vibrácie

POHODLNÝ NÁRAMOK S MÓDNE DOTYK

Náramok funkcie špeciálne čistiace technológie, tak to cíti hladšia a je viac nečistotami-odolná. Dodáva sa v dvoch farbách, aby zodpovedali vášmu štýlu.

ZHRNUTIE KĽÚČOVÝCH FUNKCIÍ

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Nové Mifit športové 3.0, milióny užívateľov spustiť spolu

Sledovať a nové proso cvičenie 3.0 s použitím priniesť nové športové skúsenosti a presnejšie cvičenie údaje, mnohé najhumánnejší vlastné funkcie, aby ste sa vykonávať viac v pohode, nebuďte leniví, cvičenie s miliónmi ľudí!

FAQ

Ako zobraziť obsah oznámenia aplikácií?

1) Na hodinky, bude vibrovať, aby vám pripomenuli, keď sa to dostane oznámenie, a môžete svetlo uwatch obrazovke ak chcete zobraziť detaily. 2) potiahnutím Prstom nahor na hodinky stránke zadajte "Upozornenia" portál, a môžete zobraziť alunread oznámenia tu. Ak chcete použiť oznámenie, upozornenie funkciu, musíte povoliť ju na aplikáciu a aby sa vaše hodinky pripojení k mobilnému telefónu. Môžete zapnúť túto funkciu na "Profil"->" Amazfit Pokraji Lite"->"App upozornenie" stránku

Má mobilný telefón Bluetooth je potrebné uchovávať vždy, keď som nosiť hodinky?

1) krok počítanie, spánku monitorovanie srdcovej frekvencie detekcie, cvičenie, časovač, budík, a nečinnosti upozornenie funkcie nevyžadujú zapnutím Bluetooth na celý čas. Môžete nosiť hodinky počas tréningu, a potom pripojte hodinky s mobilným telefónom, po tréningu ak chcete zobraziť údaje synchrónne. 2) Ako je hlásenie prichádzajúceho hovoru, aplikácie, oznámenie, hlásenie, nájsť telefón, nájsť sledovať, a ďalšie funkcie si vyžadujú mobilný telefón, aby komunikácia s hodinky, je potrebné sa obrátiť na mobilný telefón s rozhraním Bluetooth a držať hodinky a mobilný telefón pripojený.

Rozlíšenie 360*360 pixelov
Multi-športové 7 Športy & GPS+GLONASS
Veľkosť Displeja 1.3 palec
Pohyb Typ Elektronické
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Viac Voĺba Áno
Mechanizmus No
Nepremokavé Triedy Život Nepremokavé
Druh Na Zápästie
Názov amazfit pokraji lite/amazit pokraji 2
ROM <128 MB
Kapela Materiál Silica gel
GPS Áno
Kapacita batérie 300-450mAh
Jazyk angličtina
Systém ios
Batéria Odnímateľný No
Kapela Odnímateľný Áno
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Zadná Kamera ŽIADNE
Štýl Šport
Pamäť RAM <128 MB
Nepremokavé ip68
APP Download (prevzatie aplikácií je k Dispozícii Áno
Prípad Materiál Sklenené vlákna, + posilnené PC
Aplikácia mifit
SIM Karta je k Dispozícii No
Režim Siete ŽIADNE
Názov Značky amazfit/xiao
Funkcia Tepová Frekvencia Tracker
Displej Tvar KOLO

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty