Novinka Reduced price!
2020 Karikatúra Tlače Patria Fashion Tenké Ženy Mikina S Dlhým Rukávom Voľné Pulóver Dámy Streetwear Pre Dievča Veľká Veľkosť

2020 Karikatúra Tlače Patria Fashion Tenké Ženy Mikina S Dlhým Rukávom Voľné Pulóver Dámy Streetwear Pre Dievča Veľká Veľkosť

€16.48

Nový produkt

Skladom

Štítky: hoodi, dlhá mikina žena, cartoon pulóver, mikina papier dom, cartoon hoodi, tlač mikina s, lady mikina, Dlhá Mikina, hoodi ženy, cartoon mikina ženy.

Tabuľka veľkostí: (1 CM = 0.39 inch )

S: prsia:104 cm, rukáv:53 cm, dĺžka:55 cm M: prsia:108 cm, rukáv:54 cm, dĺžka:56 cm L: prsia:112 cm, rukáv:55 cm, dĺžka:57 cm XL: prsia:116 cm, rukáv:56 cm, dĺžka:58 cm 2XL: prsia:120 cm, rukáv:57 cm, dĺžka:59 cm

Ako je meraný ručne a tkaniny, pružnosť, môže to mať 1-3 cm meranie chyba spôsobená! To nie je kvalita problém.

Platby:

a. Je bezpečné platiť do ÚSCHOVY , pretože len dostanete tovar a potvrdiť prijatie , platiť môžete prevodom na môj účet o ESCROW .Takže nemusíte starať o vaše peniaze. b. Prosím, aby platbu v čase, keď ste na mieste, poradí , takže môžem odoslať tovar skôr na vás.

Prepravné Inštrukcie:

1.Balíček bude odoslaný do 2-5 pracovných dní na platby prijaté. 2.Všetky cene nie je zahrnutá kupujúci miestne vlastné dane, predávajúci nebude mať žiadne starosti, ak kontrolovaný oficiálne vaše miestne vlastný office. 3.Normálne,všetky parcely bola deliveried o najlacnejší spôsob, ako Čína Príspevok Vzduchu Mair alebo ePacket.Ak potrebujete hurrily,prosím, prieskumu nás pre najlepšie rýchlu prepravu spôsobom s najnižšiu cenu. 4.EMS/DHL/FEDEX/ARAMEX/UPS vždy potrebné 1-3 pracovných dní na aktualizáciu stavu online. 5.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje sviatky a cez víkend.Tranzitný čas môže byť pestrá, s horúcej sezóny. 6.Pls kontaktujte nás, ak ste nedostali tovar v lehote 35 dní po zaplatení.Budeme sledovať balík a odpovieme vám čo najskôr.

Výmena&Return:

Každý balík má kvalitu skontrolovať pred odoslaním.Ale niektoré malé chyby nemá vplyv na nosenie,prosím, láskavo pochopenie. Vzhľadom na v-druh streľby a rôzne rozlíšenia obrazovky,prosím, prijmite malý farebný odtieň po získaní balíka. Ak ste nespokojní o pozemok,máte jednu šancu na výmenu.Avšak,majte, prosím, v jej pôvodnom stave,a ukazujú nám reálne fotografie s vašej zásielky, Prosím vrátiť položky k nám do 7 dní po obdržaní; návrat&exchange nákladná sa hradí zákazník úplne.Takže,prosím venujte viac pozornosti na veľkosť alebo skontrolovať s predávajúcim. Máme sériu proces skontrolovať kvalitu pred pôrodom,vedenie každý výrobok v dobrom stave.V dôsledku rôznych materiálov a dlhú prepravu,ak majú zložiť známky alebo drobné vlákna,nie je kvalita problém.

Spätná väzba:

Ak nebudete spokojní,prosím, kontaktujte nás na riešenie problémov po prvé, sme sa vyriešiť problém a dať si spokojný riešenie, Ak ste spokojní,pošlite piatich hviezd ako darček.Darček~~Díky moc!!

Materiál Polyester
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Kapucňou No
Golier O-Krku
Pohlavie ŽENY
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Typ Tlač
Hmotnosť 0.35
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Druh Pulóvre
Hrúbka ŠTANDARD
Rukáv Štýl Pravidelné
Sezóna Jarné/Jesenné
Položka Druh Mikiny
Číslo Modelu 405
Textílie Typ Bavlna
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Štýl Príležitostné

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty