Novinka Reduced price!
Nový Notebook cpu chladiaci ventilátor pre MSI GE70 2PC-089XCN GE70 2PE-666XCN series notebook, 3 pin 0.55 A 5VDC Notebooky Chladnejšie Fanúšikov

Nový Notebook cpu chladiaci ventilátor pre MSI GE70 2PC-089XCN GE70 2PE-666XCN series notebook, 3 pin 0.55 A 5VDC Notebooky Chladnejšie Fanúšikov

€4.06

-24%

€5.40

Nový produkt

Skladom

Štítky: kipo ventilátor cpu, ssd msi ge70, cool ventilátor cpu, poznámkový blok, chladič cpu, chladič x99, coolcold notebook cooler, základná doska msi, portabl ventilátor, Procesor.

Poznámka: 1. Na balení výrobku: Box 2. Produkt množstvo: 1 ks 3. Každý výrobok má zodpovedajúci model. Skontrolujte prosím, či je a kúpiť. Ak nemôžete potvrdiť, prosím, kontaktujte nás. 4. Každej výrobnej šarže je iný vzhľad, ale to nemá vplyv na použitie funkcií. Ak si mysli, prosím, kontaktujte nás. 5. Sme Čínsky výrobca. Prosím, kontaktujte nás pre viac požiadaviek. 6. Obchodné rozsah: laptop periférne príslušenstvo, atď.

*Poznámka 1: Prosím, starostlivo skontrolujte, či vaše PÔVODNÉ položky vyzerá PRESNE rovnako na náš Obrázok Produktu FOTOGRAFIE urobená v druhu, pred nákupom.

Ak sa originál/starý položka nevyzerá rovnako ako náš obraz ukazuje, to znamená, že naše položky nemusia byť kompatibilné s vaším.

*Poznámka 2: CPU Ventilátora na obrázku je jeden kus s prednej a zadnej strane, nie 2 kusy.

*Poznámka 3: Nie je Starý a FALOŠNÉ. Môžete posúdiť ich kvalitu prostredníctvom obrazu kontrast.

Pls potvrdenie vášho modelu alebo číslo dielu pred nákupom.

UPOZORNENIE: Všetky naše veci sú pre konkrétny typ počítača, musíte skontrolovať váš nákup pri skontrolovať fyzickú obraz naše spojenie. Môžeme vám pomôžu s stratu či model je zlé pre zákazníka.

Všetky naše veci sú úplne nové nepoužívané veci. Aby sa zabránilo poškodeniu výrobku počas prepravy,používame špeciálne obalových materiálov na balenie produktu.

Všetky naše produkty záruka na tri mesiace, na výrobku sa počas záručnej doby sme mali akékoľvek otázky vám môžeme pomôcť nahradiť nové výrobky (okrem umelých poškodenia)

Ak máte akékoľvek problémy so prípade, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je to možné, budeme okamžite pomôžu vyriešiť váš problém.

Poskytujeme tieto spôsoby logistických služieb:

Názov logistiky Dopravy čas hľadať webové stránky

Čína Príspevok Registrované Air Mail 20-90days www.17track.net

10-30 dní. www.17track.net

10-30 dní. www.ems.com.cn

7-20days www.dhl.com

7-20days www.fedex.com

7-20days www.ups.com

7-20days www.tnt.com

Package Áno
Aplikácia Procesor
Ventilátor Veľkosť Defualt
Názov Značky NoEnName_Null
Chladič Materiál Plastové
Hluk Defualt
Kompatibilné CPU Áno
Power Interface 3pin
Linky 3 Riadky
Objem Vzduchu 30CFM
Ložisko Tekutiny Ložisko
Druh Fanúšikov
Rýchlosť Ventilátora Ovládanie Č ot. / MIN.
Moc 0.9 W
Číslo Modelu ge70
Ventilátor Život 100000 hod.

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty