Novinka Reduced price!
Dieselový Motor Generátor škrtiacej Klapky Regulátora Elektrická Plyn Prepínač Rýchlosti Regulátor HY-PL 12V 24V

Dieselový Motor Generátor škrtiacej Klapky Regulátora Elektrická Plyn Prepínač Rýchlosti Regulátor HY-PL 12V 24V

€50.49

Nový produkt

Skladom

Štítky: rd6012w, na kontrolu, ovládanie výkonu, čerpadlo regulátor bosch, výkon bosch, generátor a regulátor rýchlosti, regulátor tyristorové, napájanie ovládača bosch, Ovládanie rýchlosti, bulharský bosch regulátor.

modname=ckeditor

Type1: High-kvalitné plyn 12V

Type2: Vysoká Kvalita Plyn 24V

Type3: Flameout plyn nastaviť 12V

Type4: Flameout plyn nastaviť 24V

HY-PL Nové Elektrické Plyn výrobky sú vyrábané tvarovaním s kompaktná konštrukcia, malé rozmery, krásny vzhľad, dobrý výkon, dobré nepremokavé výkon, ľahká inštalácia a ladenie, spoľahlivá kvalita a odolnosť. Je vhodný pre diesel agregát. V ochrana proti preťaženiu prístroj je konštruovaný tak vnútorne. Pri riadení preťaženia môže byť motor, automaticky chránené a životnosť sa môže predĺžiť.

\

Pre vznetový motor ovládanie škrtiacej klapky, nastavte otáčky motora, s ochrannými obvodmi A cestovné limitný spínač. To má výhody malé rozmery, ľahká inštalácia a jednoduché ovládanie okruhu. .

Menovité napätie: 12V/24VDC

Pracovný Prúd & le; 0,5 A

Akcia čas a le; 5S

Napätie & ge; 600N (veľké napätie)

Pracovný zdvih 80 mm & plusmn; 1 mm (normálny 58) mm±1 mm )

Okolitá teplota - 40 ~105

Životnosť & ge; 100000 cyklov

Výrobcovia môžu predávať priamo a veľkoobchodný predaj vo veľkých množstvách.

Všetky naše produkty sú garantované na jeden rok. Ak v záručnej lehote, vzhľadom na problémy s kvalitou našich produktov, môžete si vybrať, ak sa chcete vrátiť, výmeny, alebo opravy bezplatne. Ak záručná doba je u konca, ale tam je dopyt po záruke, môžete sa obrátiť priamo na nás. Zašleme technické inžinieri, aby vás kontaktovať.

Naša spoločnosť sa špecializuje na výrobu rôznych generátorov a agregát príslušenstvo. Hlavné produkty sú: deep-sea série radič, olovené batérie, nabíjačky, elektromagnetický ventil (flameout prepínač), prepínač, prúd transformátor, usmerňovač, guvernér, snímačom, spustenie relé, servomotory, AVR, generátor bývanie, atď. Ak je to potrebné, zavolajte prosím, pre ďalšie informácie. Kontaktná osoba: Pani Lin mobilného telefónu: 13024932225

'

DIY Dodávky ELEKTRICKÉ

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty