Novinka Reduced price!
Bezpečnostné Lanko, Vonkajší Lezenie Vedenia Pásu Ozdobná Šnúrka Na Uniforme Ochranu Proti Pádu Lano S Veľkými Závesných Hákov, Carabineer

Bezpečnostné Lanko, Vonkajší Lezenie Vedenia Pásu Ozdobná Šnúrka Na Uniforme Ochranu Proti Pádu Lano S Veľkými Závesných Hákov, Carabineer

€11.50

-43%

€20.53

Nový produkt

Skladom

Štítky: karabína black modul, kovové karabína modul háčik, vzduch valec jednočinný, karabína modul háčik, oxid m4, bezpečnostné lano, priemyselné karabína zaskočí, oxid predné pery pre bmw m4, karabína modul háčik malý, karabína závesných hákov.

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

(Vysoká Kvalita): Je vyrobené z Polyesterovej plochý pás+legovanej ocele, pracka, viac ochranné a trvanlivé.

(Závesných Hákov): Dvojité zamykanie modul háčik, Vyrobené z legovanej ocele, je možné zabrániť hrdza, a majú dobrú pevnosť a húževnatosť.

(Jedinečný Dizajn): Táto ozdobná šnúrka na uniforme je určený na zníženie rizika pádu a pošmyknutiu. Môžete ľahko manévrovať okolo prekážok a prekážky, zatiaľ čo zostávajúce pripojené.

(Dĺžka): 22 KN Napätie, spolu 180 cm(6feet), Stredný plochý pás dĺžka je 150 cm(5feet), s karabínou, pracka.

(Vhodné Pre): Bezpečnostný ochranný pás vhodné na výstavbu, lezenie, arborists, registrácia, kontrola, núdzové a záchranné služby, strešné krytiny, zváranie, vojenské a iné odborné pracoviská, ktoré vyžadujú bezpečnosť a ochranu proti pádu.

farba: žltá

Obsah Balenia:

1 * Bezpečnostný Ochranný Pás

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Karabín & Quickdraws

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty