Novinka Reduced price!
Teleskopická Skladacie, Sklopné Trstiny LED Verný Chôdza Trstiny S budíkom Pre Staršie Teleskopické Skladanie LED Trstiny (S alarmom)

Teleskopická Skladacie, Sklopné Trstiny LED Verný Chôdza Trstiny S budíkom Pre Staršie Teleskopické Skladanie LED Trstiny (S alarmom)

€12.04

-44%

€21.51

Nový produkt

Skladom

Štítky: anjel vankúš, posteľ prehoz, bio magnet, hliníkové trstiny, anjel vankúš, lampa led, bedsheet kráľovná veľkosť, iphone stentu, hliníkové trstiny, stick chodiť.

Popis S teleskopickým a skladacie funkcie, táto palica je vhodné vykonávať počas cestovania alebo výlet. To môže pomôcť starší chodiť mimo stably a bezpečne, aby sa dýchať čerstvý vzduch, skúsenosti farebné život, a užite si veľkolepý čas pre zvyšok ich života. Skvelý a ideálny darček pre starých ľudí.

Funkcie

- Farba: Zobrazené na obrázkoch.

- Materiál: Hliníková zliatina + Plast + EVA.

- Veľkosť: Cca. 84 x 16 x 2 cm/ 33 x 63 x 0.8 palcový (dx š xv).

- 5-úrovne Nastavenie Výšky: Výška môže byť upravená zľahka stlačením perličiek-tlačidlo. - Stabilná Použitie: Môže stáť sám s 4-nohy základu, ktorý je protišmykové a môže byť 360° otočí na nosenie na všetky druhy ciest. - Flexibilné a Pohodlné: uhol LED svetlo môže byť upravená. Viac bezpečný na používanie s alarmom tlačidlo. - Postaviť sa Ľahko: Opierkou na strane pomôcť staré vstať. Jednoduché a pohodlné použitie. Balenie zoznam

1 x Teleskopická Trstiny

Materiál Iné
Číslo Modelu Teleskopická Trstiny

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty