Novinka Reduced price!
21Pcs Radiálne Štetina Kotúč Brúsny Kefa Kit (1/8 Palca Ramienka ) pre Rotačný Nástroj Zmiešané Zrnitosti 80 120 220 400 600 1000

21Pcs Radiálne Štetina Kotúč Brúsny Kefa Kit (1/8 Palca Ramienka ) pre Rotačný Nástroj Zmiešané Zrnitosti 80 120 220 400 600 1000

€4.51

-20%

€5.64

Nový produkt

Skladom

Štítky: brúsne kefy nylon, dremel pad, diamond disk dremel, 2000 hrubých nečistôt, diamond disku, 800 hrubých nečistôt, štetina disk, 3000 hrubých nečistôt, 600 brúsnym papierom zrnitosti, 400 zrnitosti kameň.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Tieto sú Radiálne Štetina Disky nový typ abrazívne, že je lepší, šmirgľový papier, klapka kolesá, alebo iné typy sanders, kefy, alebo brúsne kolesá. Na štetina materiály sú trvácne a veľmi efektívne. Na Cubitron a hliník, oxid zrná vložené celom plastové štetiny, aby im veľmi dlho vydrží. Ich flexibilné štetiny môžu dostať do oblastí s detail a nepravidelný, zakrivené, rovné povrchy.

Štetina Disky môžu vrstviť, použitie ako mnoho diskov, ako je potrebné na rotačné miniatúrne tŕne, používať ich ako prírodné štetiny kefy, bez akýchkoľvek zlúčeniny - ktorý je už impregnované v disk materiálu. Rôzne farby diskov, označenie triedy.

V závislosti na aplikácii, budete chcieť, aby sa zásobník od troch do šiestich diskov. Disky sú veľmi flexibilné, v pohode beží, dlhá životnosť a zabezpečovať jednotný povrch.

APLIKÁCIE: Tesárstvo - Rezbárov, ocenia, ako ich odstrániť "fuzzies" bez poškodenia akéhokoľvek podkladových detail. Laboratórium - laboratórium technici môžete použiť tieto disky na čistenie, pre-leštenie a leštenie kovov a akryly s vynikajúcimi výsledkami.

Šperky & Remeslá - Jewelers a Metalsmiths používať rôzne kamienky z týchto diskov, na čistenie, predbežné leštenie, kovový povrch Satin Textúrou dokončiť a leštenie drahých kovov.

Die & Formy Obchodov - pri čistení časti a plesne, zvlášť dobré na ťažko poľských materiálov ako titán a valplast.

Hrubšie kamienky môžu byť použité na čistenie a odstránenie povrchových oxidov, v rezanie a brúsenie,povrchové štruktúry a zároveň jemnejšie krupice bude hladký, burnish a poľskom.

Na Cubitron a Hliník, Oxid zrná vložené celom plastové štetiny, aby im veľmi dlho vydrží.

Pokyny:

Pre čo najlepšie výsledky použite minimálne 3 disky ganged spolu, viac diskov môže byť použitý pre širšie pokrytie

Odporúča rýchlosti od 5 000 eur do 15 000 ot. / MIN.

Maximálna Prevádzková Rýchlosť 35 000 ot. / MIN.

Striedania musia byť s Polomerom Štetiny

Č zlúčeniny, karafiáty alebo pasty-požaduje Štetiny obsahovať Farba:

Farba: farebné

Materiál: nylon + kov

Veľkosť: 25 mm

Obsah Balenia:

18 * Štetina Disk(80 120 220 400 600 1000, leštenie hlavu každý 3)

3 * m Spojovacie Tyče

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke.

2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky. Stačí zaplatiť na jednu objednávku na www.koronabazar.sk. Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel. môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo). Budem ponúkať celkovú cenu. Stačí umiestniť jednu objednávku na www.koronabazar.sk, po budete platiť za to. Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru.

Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Brúsne Podložky
DIY Dodávky Tesárstvo
Číslo Modelu Nástroje
Certifikácia ŽIADNE

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty