Novinka Reduced price!
Pôvodné Cena Ručné Halloween Metlu Čarodejnice dvere veniec Závesy Šťastný Halloween vitajte dvere čarodejnice visí cosplay party decor

Pôvodné Cena Ručné Halloween Metlu Čarodejnice dvere veniec Závesy Šťastný Halloween vitajte dvere čarodejnice visí cosplay party decor

€7.11

Nový produkt

Skladom

Štítky: ručné ručné pásma, diy ručné pásky, ručné metlu dekorácie, mini darčeky, ručne vyrábané, ručné rúk metly, necklave ručné urob si sám, ručný mini kabelka, mini vaky ručne vyrábané, mini bábiky ručné, ručné čistenie handričkou.

1. Detaily Produktu:

1. Materiál: Tkaniny s drevenými

2. Farby: Čierna,Fialová,Béžová

3.Veľkosť: Around30x19cm

4.Net Hmotnosť: 75g

5. Platia pre Hallooween strany Haunted house Bar

6. OEM a hromadná výroba akceptovanej objednávky

Prosím, neváhajte ma kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky k produktu.

Vitajte získať lacné ponuky, ak potrebujete viac ako 100ks

2. Fotografie Produktov:

POŠTOVNÉ A balné: POŠTOVNÉ DO 48 ŠTÁTOV U. S. A INÝCH KRAJÍN, JE ÚPLNE ZADARMO, ZVYČAJNE TO TRVAŤ 12-20 pracovných DNÍ, USA, BUDE TO POVAŽOVANÉ za PRVEJ TRIEDY MAIL potom, čo VSTÚPIL DO ŠTÁTOV. NA ZVYŠOK SVETA BUDEME POUŽÍVAŤ POŠTA REGISTROVANÉ MAILOVEJ SLUŽBY, SLEDOVACIE ČÍSLO POSKYTLI SME SA DAJÚ SLEDOVAŤ VO VAŠEJ KRAJINE POST OFFICE WEBOVEJ STRÁNKE, A ZVYČAJNE SA TO BUDE TRVAŤ 20 AŽ 30 PRACOVNÝCH DNÍ (BRZAIL/TALIANSKO/ŠPANIELSKO/RUSKO BUDE POTREBOVAŤ OKOLO 20-60DAYS).

DODACIE LEHOTY SA MÔŽU LÍŠIŤ V ZÁVISLOSTI OD ŠTÁTNYCH SVIATKOV, KRAJÍN A ZVYKY ATĎ. VĎAKA ZA POCHOPENIE! ( Pamätajte, prosím, raz položky opustili naše ruky sú mimo našej kontroly. Máme sledovacie čísla na každú položku, ale sme fyzicky nemôže kontrolovať, ako dlho zásielky trvá doručená. Je neprijateľné, aby opustiť zlé spätnú väzbu pre niečo post kontroly. Vďaka za pochopenie.)

NIE SME ZODPOVEDNÍ ZA VLASTNÉ POVINNOSTI DOŠLO VO VAŠEJ KRAJINE, ZVYČAJNE SME ZNAČKA DARY A ZA 10 USD NA VLASTNÉ FORMULÁRE. AK MÁTE AKÉKOĽVEK ĎALŠIE POŽIADAVKY, ZANECHAJTE NÁM NA VEDOMIE, KEĎ UROBÍTE OBJEDNÁVKU!

Spätná väzba Politiky : spätná Väzba má byť najväčší nástroj na www.koronabazar.sk. Odporúčam, aby každý kupujúci na ebay sa pozrieť na predajcovia spätnú väzbu hodnotenie pred kúpou. Mali by ste získať reálnu predstavu o tom, ako predávajúci obchodov pomocou tohto systému spätnej väzby, ak niečo podozrivé, najlepšie je kúpiť mimo, že predávajúci a presunúť na ďalšie. Pretože berieme spätnú väzbu tak vážne, vás prosíme, aby ste urobili to isté. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám šancu vyriešiť akékoľvek problémy, pred odchodom zlé spätnú väzbu. Takže negatívna spätná väzba nebude riešiť prípadné problémy tam možno. Budeme vždy opustí spätnú väzbu pre každého, ktorý opustí spätnú väzbu pre nás.

Materiál Handričku
vzor Kreslený Obrázok
Číslo Modelu S1511
Príležitosti HALLOWEEN

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty