Novinka Reduced price!
Dospelý Sexuálne Hračky Vibrátor Pre Mužov Masturbácia Pohár Automatické Teleskopické Ústne Fajčenie Sania Umelé Vaginálny Sex Stroj pre Mužov

Dospelý Sexuálne Hračky Vibrátor Pre Mužov Masturbácia Pohár Automatické Teleskopické Ústne Fajčenie Sania Umelé Vaginálny Sex Stroj pre Mužov

€47.42

-46%

€87.82

Nový produkt

Skladom

Štítky: muži fajčenie automatické, 1 mužov masturbator, napájané pánske masturbator, muži mačička sexuálnu hračku, , cicať hračky orálny sex hračky mužov silikónové, automatické fajčenie stroj, veľké vagíny, dievčatá vagíny, umelé vagíny sexuálnu hračku, muž masturbator, fajčenie.

Upozornenie: Biela farba nie je Bez Bluetooth Verzia

Funkcie:

Bluetooth tlačením režim :Tento muž masturbator je poháňaný výkonným motorom, ktorý môže poskytnúť 6 silný ťah rýchlosť úrovne a Bluetooth ťah režime môžete vyberať.

Stupeň ťah sa automaticky prispôsobuje hlasu rýchlosti, čo vám umožní vychutnať rôzne podnety a nájsť stimul, ktorý chcete dosiahnuť orgazmus.

Silné prísavky pre Hands-Free :Tento muž masturbator je navrhnutý s pevnou prísavkou, že môžete chytiť akýkoľvek hladký a tvrdý povrch v kúpeľni, spálni, atď.

Po 145-stupňové nastaviteľné silné prísavky vám umožní mať voľné ruky a oslobodiť svoje túžby.

Realistické Vnútorné :Vysoko kvalitné mäkké TPE materiálu, ktorý je bezpečný pre ľudské telo a realistický 3D textúru, vďaka čomu sa budete cítiť, ako by ste sa v ženskej pošvy a prinesie vám radosť a trenie.

Na zvýšenie zmysle stimulácie.

USB Nabíjateľné & Diskrétny Balík - Stačí jednoducho pripojiť k portu USB na nabíjanie. Nechcem pomocou rýchle nabíjanie hlavu a plnenie výstupné napätie musí ≤ 5V.

Na diskrétne balenie bude chrániť vaše súkromie.

Bez Bluetooth Verzia

Nemravný Obrázok No
Pôvod CN(Pôvodu)
So Sexuálnym Podtextom No
Číslo Modelu B2407
Veľkosť 286*82mm
Materiál Silikónové

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty