Novinka Reduced price!
Vintage Zelený Kockovaný St Patrick 's Day T Shirt pre Mužov Zábavné Smoking Vytlačené St Paddy' s Day Long Sleeve T Košele Plus Veľkosť

Vintage Zelený Kockovaný St Patrick 's Day T Shirt pre Mužov Zábavné Smoking Vytlačené St Paddy' s Day Long Sleeve T Košele Plus Veľkosť

€21.51

-35%

€33.10

Nový produkt

Skladom

Štítky: st patricks nohavice, zelený deň košele, blúzka orange žena, dieťa peklo, muži xxxxxl, mužov smoking, 2020 cent, list pre mužov, clark kent obrázok, collingwood.

Poznámka:

Nech to vyzerá, prosím, láskavo poznámka: toto je 3D vytlačené t tričko!

Tabuľka Veľkostí

Ručne merané, môže tam byť 1~3 cm chyba. Poznámka: Čínske oblečenie veľkosti zvyčajne sú menšie ako rozmery v iných krajinách, prečítajte si, prosím, veľkosť grafu starostlivo pred uvedenie objednávku, vďaka.

Produkt Vykazuje

Skutočné farby sa môžu líšiť. Je to kvôli tomu, že každý počítač, monitor má inú schopnosť zobrazovať farby, a že každý vidí tieto farby rozdielne. Snažíme upraviť naše fotografie ukázať vzorky, ako život-ako, ako je to možné, ale prosím, pochopiť skutočné farby sa môže mierne líšiť od vášho monitora. Nemôžeme zaručiť, ktorá farba vidíte presne opisuje skutočnú farbu produktu.

Ukazuje Detail

Pohlavie MUŽI
Číslo Modelu OBVS00018999
Textílie Typ Broadcloth
Pôvod CN(Pôvodu)
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Golier O-Krku
Vzor Typ Prehoz
Kapucňou No
Položka Druh topy
Názov Značky OBVSBUYS
Štýl vintage
Materiál Polyester
Rukáv Štýl Pravidelné
Topy Typ Tees

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty