Novinka Reduced price!
QIANLI iSocket pre iPhone X XS XSMAX 11, 11Pro, Max Doska Funkčná Skúška Zariadenia Tester Platforma

QIANLI iSocket pre iPhone X XS XSMAX 11, 11Pro, Max Doska Funkčná Skúška Zariadenia Tester Platforma

€100.73

-18%

€122.85

Nový produkt

Skladom

Štítky: isocket qianli, ram tester, h96 max x2 s905x2, kapela iphone xs, súprava doska, iphone lcd tester rada, iphon x doske, cng na prestavbu, cpu socket tester, qianli nástroj.

Funkcie:

Mini dizajn, ľahko sa prenáša. Zvláštne Prémie na kvalitu materiálu Preferovaný stehovú dosku kvality Vysokú presnosť pre drží iPhone X doske Rozšírené kontroly, aby sa zabránilo poškodeniu, pretože opakované demontáž a montáž Jednoduché použitie, pripojenie hornej a dolnej vrstvy iPhone X základná doska pre rýchle testovanie.

Prečo potrebujete iPhone X doske skúšobné zariadenie?

1:horné vrstvy a nižšej vrstvy iPhone X logic board je zvarí, pred vykonaním opravy, budete musieť prekladať 2 vrstvy palube, potom priložiť ich k sebe po oprave, je hotovo. 2:Ak problém na doske nie je potrebné vyriešiť, budete musieť zopakovať demontáž a opätovné zmontovanie ovládanie, ktoré je jednoduché na výrobu čip virtuálne zváranie, CPU tin škody a iné problémy! 3:Preto, iPhone X doske skúšobné zariadenie dokonale riešiť problémy a ponúknuť odborníkov viac effiecient opravy. 4:Dve polovice (iPhone X board) sú pripájané spolu, BGA horúci vzduch prepracovať stanice do samostatnej vrstvy (double-skladaný rada"), Opraviť chyby.

Číslo Modelu QIANLI iSocket
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty