Novinka Reduced price!
Ženy Erotické Vidieť Cez Priehľadnej Čipky Bielizeň Kombinézach Postroj Čipky Poháre Self-tie Mini Trikot Kombinézu s Twining Noha Popruhy

Ženy Erotické Vidieť Cez Priehľadnej Čipky Bielizeň Kombinézach Postroj Čipky Poháre Self-tie Mini Trikot Kombinézu s Twining Noha Popruhy

€4.13

-35%

€6.36

Nový produkt

Skladom

Štítky: balet trikot žena, dámy trikot high cut, poháre kravatu, yizyif ženy, kombinézu, kombinéza remeň, telo crotchless, jumpsuit sex, trikot žena, kombinéza bielizeň.

Set Zahŕňa : 1x Žien Kombinézu

Stav : Nové, bez menovky

Materiál : Čipka + Spandex

Jedna Veľkosť : Bust: 62-100 cm/24.5-39.0 palec, Pás: 58-74 cm/23.0-palcový 29.0

Funkcie : dámske jednodielne erotické mini kombinézu bielizeň, odev, jedna veľkosť vyhovuje najviac. Vyrobené z ľahké a jemné textílie, kože priateľ a priedušná a pohodlné na nosenie. Plavky s uväzovaním za krk a backless, špagety popruhy kravatu na chrbát, môže byť nastaviteľný fit veľkosti, ukázať svoje krásne krivky. Pozrite si časť-cez priehľadnej čipky design a minimálne pokrytie, s elastickými popruhmi twining na nohy, robí si pozrieť horúce a zvodný. Ideálny pre vás nosiť na plaviek alebo doma pre intímne činnosti, na tému party nosenie, atď.

Priateľské Tipy:

Veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Pohlavie ŽENY
Materiál Polyester
Položka Druh Telo Oblek
Číslo Modelu Ženy Priesvitný Set Spodnej Bielizne
Názov Značky YiZYiF
So Sexuálnym Podtextom No
Vzor Typ Pevné
Nemravný Obrázok No

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty