Novinka Reduced price!
687ZZ Ložisko 7*14*5 mm ( 10 KS ) ABEC-5 Miniatúrne 687 Z ZZ Vysokou Presnosťou 687z Guľkové Ložiská

687ZZ Ložisko 7*14*5 mm ( 10 KS ) ABEC-5 Miniatúrne 687 Z ZZ Vysokou Presnosťou 687z Guľkové Ložiská

€7.26

-25%

€9.68

Nový produkt

Skladom

Štítky: s687zz, miniatúrne cesta, loptu medveď, puška rozsah sniper, 687zz, miniatúrne prihlásiť, 7x14x5mm ložisko, homár hračka, víla prihlásiť, súprava pdr.

Miniatúrne Typy Ložísk a Funkcie Miniatúrne a nástroj guľkové ložiská možno rozdeliť na dva základné typy, hlboké drážky a axiálne. Prvý (hlboké drážky) môžu byť tiež klasifikované ako "Open", "Tienené", alebo "Zapečatený" v závislosti na existenciu a typ tesnenia alebo štít. Hlboké drážky guľkové ložiská majú dve vlastné výhody, vedia udržať niektoré axiálne zaťaženie v oboch smeroch, ako aj radiálne zaťaženie, a dve raceway prierezy sú jednoduché kruhové oblúky, ktoré môžu byť veľmi presne skončil tak, ložiská majú nízke trenie a veľmi málo hluku alebo vibrácií. Niekoľko rôznych klietky vzory sú k dispozícii s rôznymi charakteristikami a výber závisí od jednotlivých aplikácií. Pic1: Zobrazovanie kontaktov medzi valivými s vnútorné a vonkajšie obežné dráhy. Pic2: Prostredníctvom stres život únava analýza ukazuje, že vysoká presnosť ložiska má už únava život a vyšší bezpečnostný faktor.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Položky: 687ZZ

Typ: isko

Materiál: 52100 Chrómová Oceľ

Uzávery: 2 Štít

Rozmery: 7mm x 14 mm x 5 mm

ID (vnútorný priemer)/Vŕtania: 7mm

Vonkajší priemer (vonkajší priemer): 14 mm

Šírka/Výška/hrúbka: 5 mm

Triedy: ABEC-5

Množstvo: 1 Lot = 10 Ks

Účely Mazanie hlavným účelom mazanie je zníženie trenia a opotrebenia vo vnútri ložiská, ktoré môžu spôsobiť predčasné zlyhanie. Účinky mazanie možno v stručnosti vysvetliť takto: (1) Zníženie trenia a opotrebenia Priame kovový kontakt medzi ložiskové krúžky, valivými a klietky je zabrániť mazivo film. (2) Predĺženie únava život koľajových únavovej životnosti ložísk závisí vo veľkej miere od viskozity a film hrúbky medzi valivého kontaktu povrchov. Dostatočné film hrúbky predlžuje únava života, zatiaľ čo film hrúbky skracuje to. (3) Rozptyl trecie teplo a chladenie Obehu mazanie môžu byť použité na vykonanie preč trecie teplo alebo teplo prenášané z mimo ložiska. (4) Iní Dostatočné mazanie tiež pomáha predchádzať cudzích látok do ložísk a chráni proti korózii a hrdzi. Aplikácia

Názov Značky FUSHIPRO
Veľkosť 7x14x5mm
Číslo Modelu 687ZZ 7x14x5 mm
Materiál OCELE
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Cestné Bicykle

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty