Novinka Reduced price!
1Pcs BYEPAIN Ramene Podpory Ortézy pre mužov, ženy-Rotátor Manžeta pre Prevenciu úrazov-Light a Priedušného Neoprénu Rameno

1Pcs BYEPAIN Ramene Podpory Ortézy pre mužov, ženy-Rotátor Manžeta pre Prevenciu úrazov-Light a Priedušného Neoprénu Rameno

€3.35

-40%

€5.59

Nový produkt

Skladom

Štítky: mayo manžety rotátora, silný manžety rotátora, theraband manžety rotátora, rotátor putá recovery, mrazené manžety rotátora, rotátor putá rehabilitačné, bilaterálne manžety rotátora, rotátor putá vyvrtnutie, nosené manžety rotátora, možnosti roztrhané manžety rotátora.

Funkcie:

1. PODPORU A KOMPRESIA: Poskytuje stabilitu a kompresia podporu pre zranenia vrátane vyvrtnutie, vykĺbenie ramena, manžety rotátora trhať, mrazené rameno a ďalšie. Kompresia pomáha k zvýšeniu prietoku krvi a podpora obmedzuje nežiaduci pohyb prevencii opätovného zranenia a podpora obnovy.

2. UNIVERZÁLNA VEĽKOSŤ: Hodí sa muži a ženy od XS - XL. Dá sa nosiť na ľavom alebo pravom ramene. Nastaviteľné popruhy umožňujú vlastné fit pre viac obmedzujúce alebo menej reštriktívne podporu.

3. PRIEDUŠNÉHO NEOPRÉNU: Premium neoprénová zmes pre všetky deň pohodlie. Reguláciu teploty poskytujú ukľudňujúce teplo ešte stále umožňuje prúdenie vzduchu.

4. FUNGUJE POD TRIČKO: Nosiť pohodlne po celý deň. Tenký profil určený na nosenie pod vaše tričko s minimálnou viditeľnosťou.

Popis:

Univerzálny ramenné ortézy je určené na zmiernenie bolesti a nepríjemné pocity v ramenné oblasť poskytuje podporu pre rotátor, manžety na zlepšenie stability. Vyrobené so 100% neoprénová textílie a extra pevnosť latching popruh na zabezpečenie pohodlné, priedušné fit, aby sa neuvoľní počas používania. Skvelé pre kmene, výrony, zápal šliach, artritída, subluxations a ďalšie bežné rameno, otočný putá, rameno, clavicle, väz, šliach a svalových problémoch.

Univerzálne Veľkosti:

Môže byť upravená, aby zodpovedala Malé, Stredné, Veľké, XL, XXL ramená. Hodí skvelé pre mužov a ženy.

Ďalšie Funkcie:

1. Kompresiu ramenného kĺbu znížiť zápal

2. Zníženie ramenný nestability povoliť zranenia liečiť viac, rýchlo a v správnej polohe

3. Poskytuje podporu a stabilitu pre vaše rameno

4. Vedenie rameno povýšený na zlepšenie prietoku krvi a podporu hojenia

5. Umožňuje nastaviť teplotu pripraviť na horúcich alebo chladných terapia Oprava posturálna návyky, ktoré vedú k bolesti

Obsah Balenia:

1Pcs * Ramenné Ortézy Podporu

O Naše Služby

1.Snažíme pre našich zákazníkov'satisfaction. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a napíšte naše služby odborníkov. Odpovieme vám do 24 hodín(vylúčenie sviatky). Ak žiadna odpoveď do 24 hodín, prosím, skontrolujte spam vo vašej e-mailovej schránky.

2.Veľmi ceníme vašu POZITÍVNU spätnú väzbu. Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez akejkoľvek komunikácie s nami. Naším cieľom je poskytovať DOBRÉ Služby Zákazníkom. Preto sme sa vždy snažiť vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý máte.

3.Prosím, nenechávajte negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak máte nie prijímať položky do 30 dní. Pretože sme sa zmienili, dodacia lehota opakovane.

4. Kupujúci sú reponsible za akékoľvek dane, alebo daň vyberať ich krajiny

O Platbu

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, Prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

O Zásielke

1.Tovar vám bude dodaný do 1 až 3 pracovných dní po plnej úhrade. (Upozornenie: nezahŕňa víkendy a sviatky)

2.My len loď, aby potvrdil, www.koronabazar.sk adresy. Vaše www.koronabazar.sk adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3.Zvyčajne sme loďou po celom svete cez Leteckú Poštu Poštové doručenie. tento medzinárodný poriadok, môže trvať dlhšie, aby sa dospelo, Normálne zásielky na celom svete sa používa na trvať 10 až 30 pracovných dní, vylúčiť Sat & Sun.

4.Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote 35 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vracia & Náhrady

1. Ponúkame 14 dní vrátiť politike. Prosím, kontaktujte nás, a to do 14 dní od dátumu, kedy dostanete vašej objednávke, ak by ste sa chceli vrátiť.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍ opýtajte sa nás na spiatočnú adresu, predtým však poskytnúť konkrétny dôvod pre návrat a vaše POUŽÍVATEĽSKÉ ID.

3. Vrátime Sumu Platby pre presné položka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene. ALEBO si môže vybrať, či sa majú náhradu.

4. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady vrátených produktov.

Názov Značky BYEPAIN
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Kompozitný Materiál
Účinok Uvoľnenie Bolesti Z Choroby
Číslo Modelu A0770
Dropshipping Áno

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty