Novinka Reduced price!
50000 Rpm striedavé Pôvodné Južná Kórea Micro Leštenie Handpiece zubné laboratórium Šikovný 700 + BM50S1 Maratón Elektrické Micromotor

50000 Rpm striedavé Pôvodné Južná Kórea Micro Leštenie Handpiece zubné laboratórium Šikovný 700 + BM50S1 Maratón Elektrické Micromotor

€645.07

-6%

€693.62

Nový produkt

Skladom

Štítky: zubné micromotor striedavé deasin, zubné laboratórium, vŕtačka maratón, maratón, zubné micro motora, maratón micromotor, loz, zubné laboratórium micromotor, onyx prsteň strieborný, samsung galaxy a8 star karty prípade.

Zubné micro motor je jednoduchý-prevádzku zariadení s napájaním, spínač,motor a handpiece atď. Vzhľadom k malej veľkosti, rýchlosti nastaviteľné a ľahko sa prenáša, je široko používaný pre zubné ordinácie, zubné laboratórium, manikúra izba atď na leštenie. saeyang zubné micro motorových funkcie: 1. Desktop práce systému, vertikálne ergonomický dizajn. 2. Multi spínacie funkcie, ľahké zmeniť ploche štýl do kolena ovládanie s upevnenie na stenu. 3. Variabilné ovládanie rýchlosti nohy pedál. 4. Digitálna rýchlosť zobrazenia, nízka hlučnosť, nízke vibrácie. 5. Max rýchlosť až 50 000 ot. / min., 7.8 N. cm . 6. Keramické guľôčkové ložisko, vynikajúcu trvanlivosť. 7. Self-diagnostika a auto-plavba funkciu, kód chyby displej. 8. Non-uhlík striedavé typu. Šikovný 700 Popis Výrobku: Výkon: 230W Napätie 220V Hmotnosť: 4 KG Striedavé / striedavé duálny systém kontroly rozsah Otáčok: 1000 - 50000 otáčok / body Motor: BM50S1 (50000 rpm / /7.8 N. cm ) Variabilná rýchlosť nožné ovládanie pedálu: FS - 60N Funkcia

①The maximálna rýchlosť sa dá nastaviť

②Erect prenosné

③Control rôznych rýchlostiach do ruky alebo nohy

④Self diagnostické funkcie

⑤Fault funkcia zobrazenia

⑥Automatic cruise funkcia

⑦ Vhodné ihly adsorpcia na stenu

Balenie zoznam:1 KS Poznámka: Ak sa rozhodnete handpiece ,package jednoducho patrí 1 ks handpiece,nemusia zahŕňať iné!! Láskavo pripomienka *Táto položka len 2 ploché zástrčka,ak chcete, 2. kolo zástrčku, budeme poslal spínač adaptér pre vás.

Farba Informácie: 1. Pracujeme veľmi tvrdo, aby poskytovali najlepšie zastúpenie štýl a farbu výrobku, prostredníctvom našich fotografií a popisov. 2. Ako Kupujúci je vašou povinnosťou prečítať a pochopiť farby popis, ako to je farba položky, ktorú kupujete. Ak si nie ste istí, prosím e-mail na objasnenie. 3. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 4. Prosím, vyberte si váš produkt starostlivo a požiadať všetky otázky pred ponúkania cien. Sme radi, otázky, takže sa opýtať preč!

Podrobné Obrázky Certifikácie

Platby

T/T transfer /western union / pa ypal acc epted.

Podmienky predaja

Medzinárodné Kupujúci - vezmite Prosím na Vedomie, Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/buyi ng.

Spätná väzba

Ponúkame na 100% spokojní s nákupom!

Sme zaslali pozitívnu spätnú väzbu pre vás a dúfam, že sa vám bude robiť to isté pre nás.

Ak nie ste spokojný z akýchkoľvek dôvodov, prosím, daj mi šancu, a budem robiť žiadne veľké úsilie na vyriešenie.

O nás COKALAA Zubné je profesionálny podnik, ktorý sa špecializuje na výskum a vývoj, výroba a predaj dentálnych zariadení.

Naše hlavné produkty patria Vysoké a Nízke otáčky handpiece, LED Liečivé Svetlo, Scaler, Zubné jednotky, Doktorov Stoličky, Oil-free air kompresora, Gutta fréza, Endodontic liečby, v Rámci ústnej fotoaparátom, Micro motory, Zubné lampy, Sterilizátor a zubné príslušenstvo atď.

"Vynikajúcu kvalitu, rozumnú cenu a spoľahlivej služby" je náš princíp. Sme úprimne tešíme sa na spoluprácu s firmami z celého sveta na vzájomnej výhodnosti spolupráce obchodov s výborným budúcnosti!!!

Package Papierové Krabici
Certifikácia CE
stav Nové
Veľkosť Small
NET WT 200g
Názov Značky COKALAA
Aplikácia Zubné Areál
Položka Druh Bielenie Zubov
Použitie Profesionálna Dentálna
Číslo Modelu LA219
Zložka Kov
Pôvod CN(Pôvodu)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Súvisiace produkty